Butlletins


 El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya envia 5 butlletins diferents, en contingut i periodicitat, als quals us podeu donar d'alta i de baixa de forma independent a la vostra àrea privada:

1. L'InfoCOPC és el butlletí general del COPC que comunica tota la informació de servei i d'actualitat del COPC. De periodicitat setmanal, s'envia cada dijous.

2. L'InfoCOPC Girona, l'InfoCOPC Lleida i l'InfoCOPC Tarragona són els butlletins d'informació de cada delegació territorial. De periodicitat quinzenal, s'envia els dimecres alterns.

3. El Psiara és la revista digital del COPC, amb articles sobre psicologia escrits per i per a professionals de la psicologia. De periodicitat quadrimestral, s'envia una versió maquetada 3 vegades l'any.

4. Cadascuna de les 12 seccions professionals del COPC té un infoSECCIÓ o butlletí propi, amb informació exclusivament de la secció. Es rep un cop cada 2 mesos, només d'aquelles sessions de les quals es forma part. Estar inscrit a una secció, implica -només- rebre'n el butlletí informatiu.

5. Els enviaments de publicitat sobre formacions o productes per a persones col·legiades són comunicacions d'altres organitzacions externes al COPC. Es rep dos cops a la setmana, el dilluns i el dimarts.

 
  • Si ets col·legiat o col·legiada, per escollir els enviaments del COPC que vols rebre, només et cal prémer aquest enllaç a l'apartat "Les meves dades del portal web" de la teva àrea privada del web i activar o desactivar cada butlletí (tal com et mostra la imatge). Per donar-te de baixa de l'InfoSECCIÓ, t'has de donar de baixa de la secció corresponent.

  • Si no ets persona col·legiada i reps els butlletins del COPC, és perquè t'hi vas donar d'alta en fer algun curs de formació o perquè vas demanar-los expressament en aquest enllaç de regisre. En qualsevol dels dos casos, pots utilitzar el mateix enllaç per donar-te'n de baixa amb el mateix procediment que si fossis col·legiat o col·legiada.

 
Mòdul d'alta i baixa dels butlletins
del COPC

Per últim, si en algun moment vas enviar la teva adreça electrònica a l'opció Subscriure's al butlletí electrònic: Segueix informat de totes les novetats del COPC, escriu la teva adreça electrònica a l'espai "Escrigui aquí el seu correu", prem "Enviar" i es donarà de baixa automàticament de la base de dades del Col·legi: rebràs un missatge de confirmació.

Per a qualsevol dubte o aclariment, o per sol·licitar la baixa de qualsevol butlletí, pots escriure al responsable del tractament de dades personals del COPC a lopd@copc.cat, especificant quins butlletins vols deixar de rebre.
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC