La Rosa contra els virus : conte per explicar el Coronavirus i altres possibles virus / Mercè Bermejo Boixareu ; pròleg: Guillermo Mattioli i Jacobs, Degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

Resum

En l’actual context de confinament de la població a les seves llars, els pares i mares poden tenir necessitat d’explicar als seus fills i filles què són els virus i per què és necessària l’actual situació de confinament a causa del COVID19. Per aquest motiu, l’equip de la psicòloga Mercedes Bermejo s’ha posat a treballar intensament per poder publicar un conte per a nens La Rosa contra el virus, que pot ajudar molt a les famílies. El conte és un recurs gratuït, que la psicòloga i l’Editorial posen a disposició de tothom qui el pugui necessitar i de tothom qui el vulgui compartir.
  No es permet el préstec d´aquest article

Autor/s Bermejo Boixareu, Mercè, autor
Mattioli Jacobs, Guillermo,
Categoria Recurs electrònic
ISBN 9788426728616
Producció Barcelona : Editorial Sentir, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya , 2019
Entitats Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
RESUM, ETC.En l’actual context de confinament de la població a les seves llars, els pares i mares poden tenir necessitat d’explicar als seus fills i filles què són els virus i per què és necessària l’actual situació de confinament a causa del COVID19. Per aquest motiu, l’equip de la psicòloga Mercedes Bermejo s’ha posat a treballar intensament per poder publicar un conte per a nens La Rosa contra el virus, que pot ajudar molt a les famílies. El conte és un recurs gratuït, que la psicòloga i l’Editorial posen a disposició de tothom qui el pugui necessitar i de tothom qui el vulgui compartir.
Documents Entreu com a col·legiat/ada o precol·legiat/ada per a poder accedir a la documentació
Descripció 1 recurs en línia (40 pàgines) : il·lustracions en color

Exemplars

Biblioteca Signatura Estat Codi de barres
COPC Barcelona CON 12.1 Ber Exclòs de préstec 0000005499
Entreu com a col·legiat/da o precol·legiat/da per poder sol·licitar aquest article.

Accedir

També li pot interessar

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC