Què li passa? : quan els transtorns del comportament alimentari entren a casa : Guia per a famílies / Associació contra l'Anorèxia i la Bulímia ; directora i coordinadora de continguts, Cristina Carretero Jardí.

estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

Resum

Guia que va destinada a totes les famílies que malauradament tenen la malaltia a casa, per tal que el seu missatge acabi esdevenint una eina útil per vèncer el trastorn del comportament alimentari. Cada capítol parteix d'un relat testimonial, a partir del qual un equip de psicòlegs especialitzats en trastorns del comportament alimentari expliquen els símptomes i les conseqüències d'aquestes malalties i al mateix temps donen pautes que poden ajudar la família en el seu paper de coterapeuta.

Autor/s Carretero, Cristina
Categoria Guies
Publicació Barcelona : Associació contra l'Anorèxia i la Bulímia, 2007.
Entitats Associació contra l'Anorèxia i la Bulímia
NOTA DE BIBLIOGRAFIA, ETC.Referències bibliogràfiques
RESUM, ETC.Guia que va destinada a totes les famílies que malauradament tenen la malaltia a casa, per tal que el seu missatge acabi esdevenint una eina útil per vèncer el trastorn del comportament alimentari. Cada capítol parteix d'un relat testimonial, a partir del qual un equip de psicòlegs especialitzats en trastorns del comportament alimentari expliquen els símptomes i les conseqüències d'aquestes malalties i al mateix temps donen pautes que poden ajudar la família en el seu paper de coterapeuta.
Documents Entreu com a col·legiat/ada o precol·legiat/ada per a poder accedir a la documentació
Descripció 71 p. : il.; 30 cm

Exemplars

Biblioteca Signatura Estat Codi de barres
COPC Barcelona 11.3 Que Exclòs de préstec 0000003832
Entreu com a col·legiat/da o precol·legiat/da per poder sol·licitar aquest article.

Accedir

També li pot interessar

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC