Lloguer de despatxos

El tauler d'anuncis és l'espai on trobar despatxos de lloguer. Consulta les ofertes disponibles.
Aquest servei és gratuït per a col·legiats i col·legiades. Podeu accedir-hi, a través de l'inici de sessió que trobeu a la dreta de la pantalla.

23-07-2021 - Ref.: 001106
Cerco un despatx per hores on poder du a terme mediacions, que estigui ubicat a Premià de Mar/Premià de Dalt. Sóc psicòloga i mediadora. Moltes gràcies
14-07-2021 - Ref.: 001104
Es lloga despatx-local de psicoteràpia per compartir al barri de Gràcia a prop de Torrent de l'Olla amb Travessera de Gràcia. Es tracta d'un espai àmpli i acollidor que ofereix moltes possibilitats. El mobiliari és senzill i permet moure'l segons més convingui. Hi ha unes cortines que impedeixen la visibilitat des de fora i generen un ambien d'intimitat. Té wifi, radiador y lavabo.
11-05-2021 - Ref.: 001060
Hemos creado un centro sanitario especializado en Psicología y psiquiatría, Ofrecemos 2 oficinas terapéuticas para alquilar (una con camilla de masaje y la otra con sillas y mesa) y una sala de 30m2 insonorizada, con suelo de parquet, equipo de sonido, proyector, luz natural y ventilación. Todos los espacios tienen acceso a WIFI, uso del vestidor y baño adaptado. Los espacios se pueden[...]
21-11-2018 - Ref.: 000507
És una sala que forma part del Gabinet d'Assessorament Psicopedagògic, del carrer Vila i Vila 31-33 baixos. Tot i que l'anomenem sala de meditació, ja que conté molts coixins, es pot adaptar a diferents funcions com psicoteràpia individual o grupal, i a diferents dinàmiques o tallers.
És necessari identificar-se com a col·legiat/ada per a continuar amb el procediment.

Iniciar sessió a l'àrea privada

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC