Les delegacions territorials del COPC es sumen al pla de contingència aplicat durant l’estat d’alerta sanitària per Coronavirus

13-03-2020   |  Barcelona

Els horaris i la modalitat d'atenció col·legial es veuran modificats a partir de divendres 13 de març i fins a nou avís i les formacions programades durant aquest període queden cancel·lades.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha aplicat un pla de contingència que té l’objectiu d'aplicar mesures preventives eficaces per tal de reduir la transmissió del coronavirus, com a un acte de responsabilitat vers la salut dels seus col·legiats i col·legiades i de la ciutadania. 
 
Les delegacions territorials del COPC es sumen a aquestes mesures preventives i, per aquest motiu, a partir de divendres 13 de març i fins a nou avís, les instal·lacions de totes les seus romandran tancades i s'atendrà per via telefònica de dilluns a divendres de 9.00 a 17.00 h. D'altra banda, no s'atendrà presencialment els préstecs de biblioteca i se suspèn el servei a domicili. Per últim, les formacions programades durant aquest període queden cancel·lades i/o posposades sine die. Us recomanem que totes les gestions que necessiteu, les feu per correu electrònic i us seran respostes per la mateixa via. A continuació, us indiquem les direccions de correu electrònic de les respectives delegacions territorials:
 
 
Esperem que els col·legiats i col·legiades sabran adaptar les seves necessitats als condicionants del pla de contingència. El Col·legi seguirà posant tot l’esforç i dedicació del seu cos de treball per respondre a totes les sol·licituds dels col·legiats i col·legiades.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC