Les biblioteques del COPC reprenen la seva activitat presencial amb cita prèvia

04-06-2020   |  Barcelona

A partir de dimarts 9 de juny, les seus del COPC obren les seves portes amb serveis mínims de la biblioteca.

(text actualitzat l' 11 de juny)

La setmana del 8 de juny, el COPC comença la primera fase del pla de desescalada de les mesures de confinament a causa de l’emergència sanitària per COVID-19 que s’han aplicat els últims mesos.

El primer servei del Col·legi que reprèn la seva activitat presencial és la biblioteca, en serveis mínims en aquesta primera fase. De moment, en aquesta primera fase només s’oferirà presencialment el servei de préstec i la compra de fulls de resposta de tests; la resta de serveis continuaran sent en modalitat en línia.

Les condicions del servei de préstec presencial són molt estrictes: en primer lloc, cal haver fet la reserva o comanda a través del catàleg de la Biblioteca i, en segon lloc, cal disposar de cita prèvia per anar a la biblioteca del COPC on passar a recollir-ho. Cal remarcar que no s’atendrà a ningú que no tingui cita prèvia, que l’ús de la mascareta és obligatori dintre les instal·lacions del COPC, i que cal ser puntual per no coincidir amb les persones que hagin reservat les hores anteriors ni posteriors.

Cada biblioteca contactarà amb els col·legiats i col·legiades que tenen documents en préstec o n’han reservat per acordar la cita prèvia. L’horari d’atenció presencial de les biblioteques de Barcelona, Girona i Tarragona és dimarts i dijous de 10 a 14 h, i el de la biblioteca de Lleida dimarts i dijous de 16 a 19 h. En cas de dubte podeu adreçar-vos a la vostra biblioteca:

Biblioteca de la seu de Barcelona biblio@copc.cat

Biblioteca de la DT de Girona nataliarodriguez@copc.cat

Biblioteca de la DT de Lleida copc.ll@copc.cat

Biblioteca de la DT deTarragona copc.t@copc.cat    

Cal remarcar que, aprofitant l’horari d’obertura de cada seu els col·legiats i col·legiades poden fer les devolucions presencialment sense cita prèvia (si no volen fer cap altre tràmit) i  per missatgeria, sempre i quan s’hi especifiqui l’horari d’obertura de la seu i s’assegurin que la devolució es farà en l’interval.

Per últim, la biblioteca informa que els documents que hagin estat retornats passaran un període quarantena de 14 dies, tal com estableixen les directrius en quan a mesures de preservació i desinfecció de documents per a Biblioteques, i que -per tant- estaran exclosos de préstec durant aquest període de quarantena.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC