La XIV Jornada Noves Perspectives en Tabaquisme s’emet en línia des de Lleida el 12 de març

08-02-2021   |  Lleida

La Delegació Territorial de Lleida del COPC col·labora en la Jornada, que és gratuïta i està organitzada per l'Hospital Universitari de Santa Maria.

L'addicció al tabac i els problemes que aquesta genera són motiu de múltiples estudis i investigacions. La formació en aquest important àmbit de la salut ha de ser constant, les dades i informacions revisades i actualitzades, i les jornades científiques permeten un accés a la formació de manera àgil i dinàmica. Amb l'objectiu de formar, informar i connectar, la Unitat de Tabaquisme a l'Hospital Universitari de Santa Maria, Lleida, organitza anualment les Jornades sobre tabaquisme, que enguany convoca a la XIV edició, però que per primer cop és en línia.   

L’objectiu de la Jornada és aprendre i reflexionar sobre les estratègies terapèutiques, les conseqüències i els nous punts de vista sobre aquesta addicció que permeten intervenir-hi de manera més efectiva. La inscripció és gratuïta i es realitzarà exclusivament en línia des del 20 de gener fins al 8 de març, emplenant el formulari enllaçat. La vostra inscripció serà confirmada mitjançant un correu electrònic i uns dies abans de l'esdeveniment rebreu un correu electrònic recordatori de la vostra inscripció. Finalment, un tercer correu us proveirà un enllaç personalitzat per connectar-vos a la jornada el dia de l'esdeveniment, el qual estarà actiu a partir de les 8:50 h del matí, deu minuts abans que comenci l’acte.

Podeu seguir tota la informació a en aquest enllaç al programa de la Jornada i en les  següents xarxes socials:

https://www.facebook.com/newstabac
https://twitter.com/newstabac
https://www.instagram.com/newstabac/

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC