La Delegació de Tarragona convoca el III Concurs de fotografia: L’ull de la psicologia

26-04-2021   |  Tarragona

Les persones col·legiades i precol·legiades de tot Catalunya estan convidades a participar-hi fins el 30 de setembre.

La Delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) convoca el III Concurs de fotografia: L’ull de la psicologia. Es tracta d’un concurs obert totes les persones col·legiades i precol·legiades del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, de totes les delegacions territorials, que té com a objectiu donar a conèixer la visió personal que els col·legiats, col·legiades, precol·legiats i precol·legiades tenen sobre el que representa la psicologia. 

L’any 2019 es va fer la primera edició, i l’any 2020 la segona, una edició especial amb temàtica sobre el confinament. Podeu veure les imatges que es van presentar a concurs i les premiades en les dues galeries fotogràfiques del web del COPC prement el corresponent enllaç a la Primera edició o a la Segona edició.

Per últim, en aquest enllaç podeu consultar les bases del concurs de 2021: el termini de presentació de les fotografies venç el dia 30 de setembre, les fotografies han de ser recents i originals i el primer premi és de 500 euros. Si teniu algun dubte estem a la vostra disposició al telèfon 977.21.41.02 o per correu electrònic a copc.t@copc.cat.

Esperem la vostra participació!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC