Celebra el Dia de la Música amb el Coreofonie de Francesco Libetta: dos únics concerts el 19 i 20 de juny!

15-06-2021   |  Barcelona

El virtuós pianista actua en un espectacle amb dansa, una estrena mundial amb un 10% de descompte per a col·legiats i col·legiades.

El Teatre Akadèmia de Barcelona presenta l'estrena mundial de la nova creació musical del reconegut internacionalment i virtuós pianista, director i compositor italià, Francesco Libetta. El guardonat artista inspira una vegada més amb Coreofonie: dos concerts únics i irrepetibles que conjuguen la música i dansa amb elegància i estil.

Els dos concerts contenen un repertori diferenciat però esquitxat amb mestres compositors de referència, com araSciortino, Chopin, el mateix Libetta, entre d'altres, així com un repartiment conformat per un selecte i exclusiu grup d'artistes vinculats al prestigiós Teatre Alla Scala de Milà, com la coreògrafa i ballarina solista Stefania Ballone, el ballarí solista Christian Fagetti i el pianista Christian Greco. També hi destaca la presència de Carlo Di Lanno, actual ballarí del Ballet de Semperoper.

Per a més informació sobre el repertori de Coreofonie i gaudir d’un dte. del 10% en el preu de l’entrada prem aquest enllaç privat: recorda que hauràs d’iniciar sessió web amb número de col·legiació i clau d’accés.

No us perdeu l’oportunitat de celebrar el Dia de la Música com es mereix!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC