Participa al concurs d’il·lustració El traç de la psicologia i comparteix la teva vivència sobre la distància causada per la COVID-19

29-06-2021   |  Lleida

La Delegació Territorial de Lleida i la Comissió de Cultura, conjuntament amb altres col·legis professionals de l'àmbit sociosanitari, han escollit temàtica de forma participativa.

La Delegació Territorial de Lleida i la Comissió de Cultura del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya convoquen la segona edició del concurs d’il·lustració El traç de la psicologia, amb l’objectiu de seguir contribuint a visibilitzar i compartir les vivències i percepcions personals de la ciutadania durant el període de restriccions per COVID-19. A més, també vol facilitar a través de la manifestació artística l’expressió d’emocions, sentiments i reflexions, i donar-los cos en format físic. Enguany, la temàtica del concurs és el concepte de distància, tant física com emocional, en sentit literal o figurat, una temàtica escollida a partir de la consulta a col·legiats i col·legiades que es va mantenir oberta fins l'últim dia de maig.

El concurs El traç de la psicologia de 2021 està adreçat als col·legiats i col·legiades del Col·legi Oficial de Psicologia de les terres de Lleida, així com a la resta de col·legiats i col·legiades dels col·legis professionals de l’àmbit sociosanitari de les terres de Lleida: Col·legi Oficial de Treball Social (TSCAT), Col·legi de Pedagogs (COPEC), Col·legi d’Educadores i Educadors Socials (CEESC), Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL), Col·legi d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) i la Secció Territorial de Lleida del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes. El primer premi és de 400 €, el segon, de 200 € i el tercer, de 100 €. Enguany, com a novetat, hi ha una nova categoria per a estudiants del Grau de Psicologia, premiada amb 200 €. El termini de recepció de les il·lustracions s’allarga fins al 30 de setembre de 2021.

Podeu consultar les bases del concurs en aquest enllaç. Animeu-vos a participar-hi!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC