La Fundació PIMEC ofereix diferents programes d’assessorament empresarial per fomentar la recol·locació i l’emprenedoria

15-07-2021   |  Barcelona

La signatura de l’acord del COPC com a soci col·lectiu de PIMEC fa possible l’accés de les persones col·legiades als programes.

La Fundació PIMEC, mitjançant diferents programes ofereix serveis d’assessoria per a persones empresàries i/o autònomes.

Aquests programes, els quals podeu consultar a continuació, es proposen amb diverses finalitats com la de facilitar l’accés al mercat laboral, informar sobre possibles tràmits i agilitzar-los o assessorar a emprenedors en les diferents fases del projectes empresarials.

EMPPERSONA

Arran de la crisi del 2009, la Fundació PIMEC va crear el programa emppersona, un servei d'assessorament empresarial personalitzat amb la voluntat de facilitar segones oportunitats a totes les persones empresàries i/o autònomes de Catalunya que es troben en dificultats, així com altres col·lectius en situació de vulnerabilitat (joves, més grans de 45 anys, aturats...).

El servei proporciona suport emocional per a gestionar positivament el moment de canvi personal-professional. Proporciona ajuda per al reflotament d'empreses, i també d’orientació i acompanyament per a fer tancaments ordenats, facilitant formació a mida, eines i recursos empresarials i assessorament professional. Els acompanyaments es fan a través de tutories i mentoratge amb persones empresàries voluntàries i entitats especialitzades, integrades en la xarxa emppersona.

El programa també col·labora amb altres programes de suport, que fomenten la recol·locació i l'emprenedoria.

INCORPORA

La Fundació PIMEC fa de pont d’unió entre el món empresarial i social, oferint a les pimes, a través del programa Incorpora de la Fundació “la Caixa”, una eina de responsabilitat empresarial amb els següents serveis: assessorament, reclutament, preselecció de perfils professionals, gestió d’ofertes responsables i acompanyament post contractació. Es tracta d’un servei integral i gratuït en tot el procés, facilitat per l’assistència d’una persona tècnica d’inserció que t’ajuda a gestionar i incloure la diversitat a l’empresa.

PAE i AUTOOCUPACIO

La Fundació PIMEC col·labora amb el punt PAE – Punt d’Ajuda l’Emprenedor - de PIMEC perquè tots els emprenedors i emprenedores dels nostres programes es beneficiïn dels serveis oferts a l'hora d'agilitzar els tràmits d'alta a la seguretat social, hisenda i altes i baixes de societats. Un servei gratuït adreçat a totes les persones emprenedores, micros, petites i mitjanes empreses de nova creació.

A més, si es tracta de nous emprenedors, la Fundació PIMEC pot ajudar-vos en la realització d'un estudi de la vostra idea de negoci per valorar la seva viabilitat, posant tots els recursos, eines i persones voluntàries a la vostra disposició. També es realitzen acompanyaments a les persones que volen integrar-se en el mercat laboral mitjançant l'autoocupació. Rebran ajuda per a dur a terme una idea de negoci, tant en la seva constitució com la consolidació posterior. A més a més, el servei proporciona mentoria i tutories personalitzades, així com la facilitació de la gestió de tràmits i de finançament en microcrèdits socials.

Des de la Fundació PIMEC ofereixen també assessorament per donar-se d'alta com a persona autònoma o constituir una societat així com informació sobre les subvencions i possibilitats de microcrèdits que hi hagi vigents en aquell moment.

Les persones col·legiades interessades a rebre més informació sobre els diferents programes poden contactar amb Nacho Travieso:

Email: nachotravieso@fundaciopimec.org
Telèfon: 934964500

Des del COPC esperem que l’acord signat amb la patronal PIMEC i el serveis posats a disposició de persones col·legiades fruit d’aquest acord contribueixen a millorar l’ocupabilitat de col·legiades i col·legiats.

 

 

*Imatge: Designed by pch.vector / Freepik

 

 

  Etiquetes: COPC , Serveis COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC