La biblioteca presenta 10 llibres electrònics nous a OdiloTK que pots agafar en préstec per llegir-los a través d'ordinador, tauleta, mòbil o e-book

21-07-2021   |  Barcelona

Reserva a Odilo TK mentre duri la interrupció del servei de préstec de la biblioteca de Barcelona, o fes-ho a les bilbioteques de les delegacions si et cal el document físic.

La seu de Barcelona del COPC està reformant la bilioteca per posar a disposició de col·legiats i col·legiades espais més confortables, accessibles, lluminosos, moderns i amb el mobiliari actualitzat. Mentre durin les obres, cal recordar que: 

  • El servei de préstec de llibres en format físic de la Biblioteca de Barcelona del COPC queda aturat fins a nou avís.
  • El servei es mantindrà amb les mateixes condicions dels darrers mesos per al servei de préstec i compra de fulls de respostes, sempre amb cita prèvia. Atenció presencial dimarts i dijous, de 9 a 15 fins al 15 de setembre.

Per recollir els tests psicològics presencialment, cal realitzar prèviament la reserva a través del catàleg en línia i la biblioteca us contactarà per concertar dia i hora de recollida tant bon punt estiguin els documents disponibles.

Aquesta situació, però, no afecta els altres serveis de préstec de llibres que ofereix el COPC i es podran demanar en préstec els llibres de les biblioteques del COPC Girona, Lleida i Tarragona, a través del catàleg en línia, així com del Catàleg Col·lectiu d’Universitats de Catalunya (CCUC). Podeu gestionar aquestes sol·licituds enviant un correu a biblioteca@copc.cat
 

Llibres electrònics: Odilo TK
 
D'altra banda, si t'agrada llegir i tens mòbil, ordinador, tauleta o e-book pots llegir els llibres electrònics de la biblioteca del COPC, que té  disponibles a la plataforma OdiloTK. Es tracta d'un fons de llibres en format digital que està en constant creixement sempre amb el compromís d'adaptar-se a les demandes i necessitats dels col·legiats i col·legiades. Pots gaudir de la millor varietat de llibres electrònics a casa o on vulguis, en només un minut i sense haver-te de desplaçar.
 
Les 10 novetats d'aquesta setmana són a continuació. Et recordem que accedir-hi és tan senzill com prémer aquest enllaç a la biblioteca digital del COPC i prémer damunt del títol per descarregar el o els que més t'interessin:
 
 
 

1. La preocupación inútil
Vera Patier, Laura
Desclée De Brouwer, 2020

  Etiquetes: Biblioteca , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC