La Junta de Govern nomena Dolors Liria vicedegana i actualitza les atribucions d’alguns del seus càrrecs

22-07-2021   |  Barcelona

Roger Ballescà assumeix la comunicació institucional, Teresa Moratalla i Oscar Pino les tasques a la Comissió Deontològica i Elisa Micciola és la nova comissionada d’ocupabilitat.

La Junta de Govern ha redefinit part de la seva estructura i ha reconfigurat les atribucions d’alguns dels seus membres arran del nomenament de Laia Rosich com a directora general per a l'Erradicació de les Violències Masclistes de la Generalitat de Catalunya.

En primer lloc, la Junta de Govern nomena Dolors Liria com a nova vicedegana del COPC, d’acord amb l’establert a l’article 40.1 dels Estatuts col·legials en cas de vacant temporal o definitiva d’algun càrrec de la Junta de Govern. A conseqüència del nomenament, Dolors Liria deixa de ser comissionada de desenvolupament professional i ocupabilitat, càrrec que assumeix Elisa Micciola.

En segon lloc, i paral·lelament, es reestructuren algunes funcions i responsabilitats a la Junta de Govern. D’una banda, Roger Ballescà, vicesecretari, assumeix la comunicació institucional del Col·legi i, d’altra banda, Teresa Moratalla i Oscar Pino seran els nous referents de Junta a la Comissió Deontològica.

El Col·legi espera dedicació, encert i voluntat de servei dels nous càrrecs i els desitja les condicions necessàries per assolir-ho.

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC