La Jornada I per què no parlar de suïcidi? Parlar per prevenir i ajudar espera la vostra assistència el proper 19 d’octubre

16-09-2021   |  Tarragona

La Delegació Territorial de Tarragona coorganitza l’esdeveniment amb la Fundació Mémora i l’Àrea de Benestar i Salut de l’Oficina de Compromís Social de la Universitat Rovira i Virgili.

El proper 19 d’octubre tindrà lloc, en format presencial i telemàtic, la Jornada I per què no parlar de suïcidi? Parlar per prevenir i ajudar coorganitzada per Delegació Territorial de Tarragona del COPC, la Fundació Mémora i la Universitat Rovira i Virgili.

La Jornada, que s’obrirà a les 9 h i es clourà a les 14 h, comptarà amb la participació del Dr. en filosofia Francesc Torralba, que parlarà del sentit de la vida; el psicòleg Andoni Anseán, president de la Fundació Espanyola pe a la Prevenció del Suïcidi, que desgranarà com es poden evitar part dels suïcidis; la psicòloga Esther González –integrant d’un grup e treball sobre prevenció del suïcidi- que analitzarà els dols per suïcidi; i finalment, la psicòloga Cecilia Borrás, presidenta de Després del Suïcidi – Associació de Supervivents, que parlarà sobre l’experiència dels supervivents.

L'organització ha obert un miniweb amb el programa, la inscripció diferenciada segons si s’hi vol assistir de forma presencial o per videoconferència, el contacte amb els organitzadors i tota la informació necessària: podeu consultar-lo en aquest enllaç.

Per a més informació, podeu adreçar-vos a la Delegació Territorial de Tarragona del COPC.

  Etiquetes: Tarragona , Formació

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC