Jornades de Salut Mental, del 27 de setembre a l’1 d’octubre, presencials i retransmeses en directe

23-09-2021   |  Barcelona

Organitzades per Herder Editorial i la Fundació Vidal i Barraquer, són gratuïtes prèvia inscripció.

Del 27 de setembre a l’1 d’octubre tindran lloc les Jornades de Salut Mental a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport de la Universitat Ramon Llull – Blanquerna. El programa projecta 5 dies de taules rodones i tallers, organitzades partint d'una ponència inicial amb una reconeguda persona experta sobre un tema d’actualitat en salut mental -de 30’- i un col·loqui amb altres ponents experts i el públic, de 45’. Els temes seleccionats són: la vida medicada; la salut mental al s.XXI; mindfulness i salut mental, estigma, solidaritat i benestar; infància i salut mental, a cadascun dels quals es dedica el programa d'un dia.

Les Jornades de Salut Mental volen promoure la visibilitat de la salut mental, i la presa de consciència social sobre la seva importància. Herder Editorial i la Fundació Vidal i Barraquer organitzen les jornades per donar resposta que les institucions, escoles i mitjans de comunicació no fan prou visible la necessitat de tenir cura de la salut mental, més que mai després de la pandèmia de COVID-19.

El programa compta amb la participació de prestigiosos psicòlegs, psicòlogues, psiquiatres i altres professions que col·laboren en salut mental. A més, les jornades són gratuïtes i poden ser seguides presencialment o en directe, gràcies a la retransmissió en directe que es farà a través de Youtube. Tota la informació, el programa, els ponents, la inscripció i l’enllaç de la retransmissió és al web de les jornades: https://jornadasprosaludmental.com/ . No us les perdeu!

  Etiquetes: Activitats externes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC