Necessites consultar articles, estudis o recursos d'interès per completar la teva bibliografia?

26-09-2021   |  Barcelona

La Biblioteca del COPC posa a la teva disposició un conjunt de bases de dades d'accés gratuït on pots trobar gran quantitat de recursos.

La Biblioteca del COPC t'ajuda a fer les bibliografies dels teus treballs o estudis més completes. Com fer-ho? Pots accedir de manera gratuïta a les bases de dades que posa a la teva disposició i on trobaràs articles, estudis i d'altres recursos d'interès. A continuació, te les recordem:
 
  • 1FINDR
    Contingut: És una plataforma de descobriment inclusiva, l’objectiu de la qual és indexar articles de totes les revistes, en tots els camps d’investigació, en tots els idiomes i tot el món. Pretén convertir-se en el més gran i complet sistema d’indexació basat en contingut buidat per experts.           
                      
  • EUROPE PMC
    Contingut: Repositori que ofereix accés a articles, llibres, patents i guies clíniques sobre ciències de la vida a tot el món. 

  • FIGSHARE
    Contingut: Repositori on els usuaris poden posar a disposició tots els resultats d’investigació, per tal de compartir, citar i descobrir, emmagatzemats sota la Llicència Creative Commons.

  • GOOGLE ACADÈMIC
    Contingut: Buscador de Google especialitzat en articles de revistes científiques, enfocat al món acadèmic. Conté un ampli conjunt de treballs d'investigació científica de diferents disciplines i en diferents formats de publicació. 

  • SCIENTIA
    Contingut: Plataforma digital d'accés obert a la literatura científica produïda pels professionals, personal investigador i docents que presten serveis a les entitats i centres que conformen el sistema sanitari públic de Catalunya. El repositori té voluntat de promoure l'accés lliure, permanent i gratuït als recursos derivats de la producció científica, sense barreres econòmiques ni restriccions derivades dels drets d'autor.

Si tens algun dubte al respecte, pots escriure'ns a biblioteca@copc.cat i t'ajudarem!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC