Arrenca la campanya de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, enguany dedicada a la salut mental i amb la col·laboració del COPC

01-10-2021   |  Barcelona

A la roda de premsa de dijous 7 d'octubre s'aportaran detalls sobre la 30a edició i dades sobre els trastorns mentals, amb la presència de Roger Ballescà de la Junta de Govern.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3 arrenca la campanya de la 30a edició de la Marató, enguany dedicada a la salut mental, amb una roda de premsa que se celebrarà dijous dia 7 d'octubre. L'organització ha anunciat que, durant la presentació, s’oferiran dades d'incidència sobre els trastorns mentals i "informació àmplia sobre la salut mental des de la perspectiva biològica, psicològica i social". Així mateix s’exposaran "els eixos de la campanya de divulgació, de l’operativa que es desplegarà a les seus telefòniques i de les accions dissenyades per celebrar els 30 anys de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio". I també es presentarà "la imatge gràfica de la campanya de sensibilització que ens acompanyarà fins al dia de La Marató, el 19 de desembre".

En la roda de premsa, conduïda pel periodista Eloi Vila, hi participaran Núria Llorach, vicepresidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i del Patronat de la Fundació La Marató de TV3;  Lluís Bernabé, director de la Fundació; Núria Fargas, directora de l’àrea de  Màrqueting i Vendes de la CCMA; Àlex Marquina, cap de l’àrea de Promoció i Estratègia de Marca de la CCMA, i Camil Roca, director creatiu de la campanya gràfica i audiovisual de La Marató. En l’àmbit de la salut mental, hi intervindran Fina Castro, psiquiatra; Roger Ballescà, psicòleg i vicesecretari de la Junta de Govern del COPC, i Salvador Simó, terapeuta ocupacional. També hi participarà Sandra Cano, com a testimoni d’una persona amb un problema de salut mental.

El COPC celebra l'inici d'aquesta gran campanya de sensibilització, en la qual ha participat formant part del consell assessor, i espera poder contribuir en tot el possible a la causa de la qual n'és agent social. 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC