El vincle i les conductes de risc en adolescents fonamenten una jornada i un curs el 19 i 20 de novembre

07-10-2021   |  Girona

La Delegació Territorial de Girona organitza les dues formacions, l’una per a un perfil transversal, l‘altra per a professionals de la psicologia i la psiquiatria.

Els propers 19 i 20 de novembre s’han programat dues formacions a Girona que comparteixen temàtica i ponents. D’una banda, el dia 19, tindrà lloc la 2a Jornada Intergrupal Del vincle a les conductes de risc. Recuperant l'adolescència, que programa tres conferències amb reconeguts experts per a un perfil d’assistent transversal, i d’altra banda, el curs Diàleg entre experts en adolescència: Aproximació al Vincle, la Mentalització, i la Comprensió de les conductes d’assumpció de risc, que impartiran els mateixos experts per a un públic format exclusivament per psiquiatres, psicòlegs i psicòlogues.

En primer lloc, la Jornada per videoconferència Del vincle a les conductes de risc. Recuperant l’adolescència dona continuïtat a un projecte de la Junta Rectora de la Delegació de Girona del COPC que proposa  aprofundir en una etapa vital de transició en què l’adolescent es qüestiona les relacions de les etapes anteriors i busca noves experiències que li obriran portes a relacionar-se amb els altres i amb ells mateixos. Temes com el trastorn de conducta, la desmotivació vital, el desarrelament, el fracàs escolar i laboral, conductes sexuals de risc, maternitat precoç, assetjament, depressió, delinqüència, consum de tòxics, són algunes de les problemàtiques que ens trobem en l’àmbit educatiu, social, jurídic i de salut mental. Per abordar-los s’ha convidat a tres reconeguts experts: Alfredo Oliva, Mark Dangerfield i Blaise Pierrehumbert.

D’altra banda, aprofitant que la Delegació Territorial de Girona ha pogut comptar amb experts de tal categoria, s’ha programat el curs Diàleg entre experts en adolescència: Aproximació al Vincle, la Mentalització, i la Comprensió de les conductes d’assumpció de risc, específicament per a psiquiatres i professionals de la psicologia. Els continguts són complementaris als de la Jornada, i a més d’una conferència de cada expert es programa també una taula rodona entre ells.

Tota la informació i el formulari d’inscripció a la 2a Jornada Intergrupal Del vincle a les conductes de risc. Recuperant l'adolescència és al miniweb de la Jornada, i tota la informació i formulari d’inscripció del curs Diàleg entre experts en adolescència: Aproximació al Vincle, la Mentalització, i la Comprensió de les conductes d’assumpció de risc és en aquest enllaç a l’apartat de formació del web, que té inscripció en línia i presencial.

Us hi esperem!
 
  Etiquetes: Formació , Girona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC