Consulta aquí els imprescindibles per fer un bon ús dels serveis de la Biblioteca del COPC

14-10-2021   |  Barcelona

A més, et presentem 10 novetats bibliogràfiques en psicologia, un complement a la teva formació i coneixement de la professió.

Quins són els aspectes imprescindibles que has de tenir clars per fer un bon ús del servei de Biblioteca? Avui, te'ls recordem:

  • Actualment l'horari d'atenció presencial és dimarts i dijous de 10 a 14 h i de 14.30 a 18 h. L'atenció telefònica i virtual és dilluns i dijous de 9 a 19 h i, divendres, de 9 a 15 h.
  • Per recollir documents és imprescindible reservar-los a través del catàleg en línia. Un cop ho hagis fet, la biblioteca contactarà amb tu perquè els recullis. Recorda que no s'entregarà cap material que no hagi estat reservat prèviament pel catàleg.
  • Per retornar documents no és necessari demanar cita prèvia sinó que es pot fer presencialment o per missatgeria, només durant l'horari presencial de la biblioteca.
  • Per últim, us recordem que a causa de les obres d'ampliació i millora de les instal·lacions, el servei de préstec de llibres de la biblioteca de Barcelona queda suspès fins a nou avís. Podeu reservar els llibres de les biblioteques de Girona, Lleida i Tarragona. 

D'altra banda, us presentem 10 novetats bibliogràfiques que de ben segur que seran un complement perfecte per a la teva formació i coneixement de la professió. Podeu consultar-los a la biblioteca digital del COPC:
 
1. Neurocriminología
Luis Moya Albiol
Ediciones Pirámide, 2020

2. Psicomotricidad Guía de evaluación e intervención
Mónica Bernaldo de Quirós
Ediciones Pirámide, 2012

3. Psicoterapia de grupo para niños, adolescentes y familias
Torras de Beà, Eulàlia
Editorial Octaedro, S.L., 2014


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC