Torna el cicle La mirada sobre l'infant, el 19 de novembre, amb la jornada "La construcció de l'infant i el jove en el segle XXI"

28-10-2021   |  Barcelona

El Col·legi Oficial de Treball Social és l'organitzador amfitrió d'aquesta edició de la jornada, que té lloc a l'Ateneu Barcelonès en modalitat presencial.

La Iniciativa Intercol·legial per a la Infància i l'Adolescència, integrada pel el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona el Col·legi Oficial de Treball Social i la Fundació Congrés Català de Salut Mental, organitzaran, el proper 19 de novembre, la jornada "La construcció de l'infant i el jove en el segle XXI", en modalitat presencial, a l'Ateneu Barcelonès del carrer Canuda de Barcelona

En aquesta nova etapa, on tot intenta trobar l’equilibri i després d’haver navegat entre confinaments, sol·lituds, xarxes, pantalles, descobertes i pèrdues, és més evident que mai que infants, adolescents i joves són els protagonistes del futur. Les seves experiències, propostes i expectatives conformen, no només l'esdevenir de cadascun d’ells com a individu, sinó de la col·lectivitat en què la resta de la societat haurà de romandre. És en aquest moment on la construcció social del concepte infància i adolescència s’endinsa en una descoberta de nous referents, una redefinició de les relacions intergeneracionals i un qüestionament d'allò que realment són, volen i esperen.

Amb aquesta jornada volem oferir-nos un espai on adults, infants i joves, amb diferents mirades, rols i experiències, ens volem preguntar com veiem la vida, el futur i, per tant, que ens espera i que esperem d’aquest pas immediat i inevitable de la infantesa a la vida adulta, que cada cop és de més complexa definició.

Aquesta nova jornada s'emmarca dins del Cicle La mirada sobre l’infant, cicle de jornades iniciat al 2016 i que va donar donar lloc a la creació de la Iniciativa Intercol·legial, que té com a objectius l’actualització de coneixements, l’intercanvi de sabers, el debat científic i la generació de propostes en l’àmbit de la infància i l’adolescència des d’una perspectiva pluridisciplinària i inclusiva.

Podeu consultar el programa de la Jornada a l'apartat de formació del web, o us hi podeu inscriure en aquest enllaç al web del Col·legi Oficial de Treball Social, amfitrió d'aquesta edició.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC