L'obra Partícules Paral·leles amb un 20% de descompte per a col·legiats i col·legiades

28-10-2021   |  Barcelona

Del 12 al 28 de novembre, el text original d'Ivan Andrade es representa al Teatre Akadèmia de Barcelona.

Premi al Millor Espectacle dela 25a Mostra de Teatre de Barcelona, Particules Paral·leles és una obra formada per tres històries entrellaçades que parlen de com la tecnologia està canviant la manera com vivim, ens relacionem i ens estimem en un segle XXI que avança, a velocitat subatòmica, cap a la digitalització, la distanciació i la virtualització.

L’obra, d’Ivan Andrade -i dirigida per ell mateix-, es programa al Teatre Akadèmia de Barcelona del 12 al 28 de novembre. Com és habitual, gràcies a l’especial deferència que el Teatre Akadèmia té amb els col·legiats i col·legiades del COPC, els Grans avantatges del COPC tenen les entrades amb un 20% de descompte, que poden gaudir els psicòlegs i psicòlogues col·legiats i els seus acompanyants. Per comprar les entrades amb descompte, només cal seguir aquest enllaç.

Breu sinopsi de Particules Paral·leles 

Un empresari japonès d’èxit lloga els serveis d’una jove, a través d’Internet, perquè l’acompanyi a esdeveniments socials. Dos adolescents que no s’han vist mai comparteixen, a través d’Instagram, tot allò que no s’atreveixen a explicar a ningú, en persona. Un jove enginyer de Silicon Valley rep, a casa seva, la visita inesperada d’un androide de companyia, que l’ajudarà a sortir de l’estadística que afirma que, en l’era de la comunicació global, digital, immediata, els joves confessen sentir-se més sols, aïllats i deprimits del que mai abans cap generació s’havia sentit.

En vols més detalls? Prem l’enllaç al web del teatre Akadèmia.

Esperem que gaudiu de la cultura, del teatre i dels descomptes dels Grans avantatges del COPC.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC