La programació del GREC 2021 inclou un teatrefòrum del COPC: 12 de novembre, Miseria

02-11-2021   |  Barcelona

L’obra es representa a la Sala Fènix del 20 d’octubre al 14 de novembre, amb descompte per a psicòlegs i psicòlogues col·legiats.

La Comissió de Cultura del COPC programa un esdeveniment dintre de la programació del GREC 2021, un teatrefòrum amb Jaume Descarrega, vocal de la Junta de Govern del COPC.

La cita és per al 12 de novembre, una de les últimes funcions de Miseria, l’obra que es representa entre el 20 d’octubre i el 14 de novembre a la Sala Fènix del Raval de Barcelona. El muntatge teatral reflexiona sobre com hem arribat a viure tan alienats del patiment de les persones que ens envolten, amb una mirada crítica i sense espurna d'esperança. Barcelona, amb el seu paisatge marí i urbà, pot ser un paradís i també pot ser l’infern. La misèria és com un desert que avança implacable i erosiona la vida de tothom: Miseria és la crònica d’un suïcidi, un cant a la vida i a l’amor.

Els col·legiats i col·legiades del COPC poden comprar les entrades amb un 45% de descompte prement aquest enllaç i comprant les entrades en aquest enllaç al web del teatre, on, a més, podeu consultar tota la informació i fitxa tècnica del muntatge.

Esperem que no us perdeu el teatrefòrum i les reflexions sobre el suïcidi que faran Felipe Cabezas, l’actor, Isabela Pantani, codirectora de la Sala Fénix, Jaume Descarrega, representant la Comissió de Cultura del COPC i el públic assistent. Fins el 12 de novembre!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC