Dia Internacional de l'Assetjament Escolar: set mites que cal desterrar per acabar amb aquest tipus de violència a les aules

04-11-2021   |  Barcelona

El COPC publica un vídeo divulgatiu i una selecció dels millors llibres sobre el 'bullying' de la seva biblioteca, consultables 'online' per tots els col·legiats i col·legiades.

 
Avui, 4 de novembre, és el Dia Internacional contra l'Assetjament Escolar o bullying, un greu problema causant de 200 mil suïcidis al món cada any, entre els joves de 14 i 28 anys, segons dades de l'Organització Mundial de la Salut.
 
Malgrat que fa anys que des de les institucions i entitats es lluita contra aquest tipus de violència i la societat cada cop n'està més conscienciada, encara trobem alguns mites i idees errònies que cal desterrar amb urgència, com ara, que són coses de canalla, que els agressors són nois en risc d'exclusió social o que són situacions que ajuden a forjar el caràcter.
 
Per ajudar a posar fi a aquestes idees errònies, el COPC ha elaborat un vídeo divulgatiu amb les principals claus, i una selecció de la millor bibliografia al respecte, elaborada pel personal de la biblioteca i consultable online per totes les persones col·legiades en aquest enllaç
 
 
 
Esperem que, entre tots i totes, aquesta xacra a les nostres aules sigui aviat un malson del passat.
 
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC