Gestiona gratuïtament i en línia la facturació de la teva empresa gràcies als serveis del COPC

04-11-2021   |  Barcelona

Tinguis una petita empresa o siguis persona autònoma i col·legiada, PIMEC et posa a disposició Facturafy.

Les persones col·legiades que tenen una petita empresa o que treballen com a autònomes poden utilizar els serveis que PIMEC ofereix a les seves associades, gràcies a l’acord que van signar el COPC i PIMEC.

Un dels serveis que els col·legiats i col·legiades poden usar de forma gratuïta és Facturafy, una plataforma digital per controlar la teva facturació i el compliment de les teves obligacions tributàries. És un programa de comptabilitat pensat per a petits negocis i persones autònomes amb el qual pots fer i gestionar factures i elaborar els impostos de manera telemàtica.

PIMEC Facturafy ha estat dissenyat per la Gestoria Teruel que, posant en valor els 60 anys d’experiència i el seu coneixement comptable i tributari, ha creat un senzill i intuïtiu programari. Gràcies a l’acord amb PIMEC, l’organització l’ofereix als seus associats, entre els quals el COPC, que al seu torn el fa extensiu de forma gratuïta a tots els col·legiats i col·legiades.  

Les característiques de Facturafy són:

  • Total disponibilitat: en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Pots accedir i operar amb PIMEC Facturafy des de l’ordenador, tableta, mòbil o descarregant l’aplicació.
  • Usabilitat contrastada: disseny amigable i intuïtiu per aquesta plataforma d’ús fàcil i senzill; no necessites coneixements previs de comptabilitat o fiscalitat per utilitzar-la. Uns formularis amb plantilles predefinides et guiaran pas a pas perquè no t’oblidis de res.
  • Personalització: podràs crear i registrar fins a 150 factures l’any, amb la teva imatge corporativa i descarregable en pdf. en la versió gratuïta que tens disponible. I si et quedes curt i en necessites més sempre pots contractar alguna de les versions premium a preus PIME.
  • Control del teu negoci: comptabilitza els teus ingressos, dedueix les teves despeses, i porta un control exhaustiu dels teus actius i immobilitzats, llibres i activitat empresarial. Pots generar informes, ràtios i balanços setmanals, mensuals, trimestrals, o anuals.
  • Gràfics il·lustratius que el programa crea, de tot tipus, perquè puguis veure d’una ullada tot el que t’interessa.
  • Presentació d’impostos: per facilitar-te la tasca de presentar les declaracions d’impostos trimestrals o anuals, PIMEC Facturafy t’ofereix diferents models d’impostos en línia per omplir: model 303, 390, 180, 347, 349 200 i 202 

Per a fer ús de Facturafy cal enviar un correu a Pilar Mínguez pminguez@pimec.org, per tal que doni d’alta la l’usuari o usuària al sistema i així poder gaudir del servei. Es demana que el correu electrònic tingui la seguent información:

Assumpte: Alta Facturafy
Nom complet:
DNI:
Num. col·legiació al Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya:

Els serveis descrits anteriorment són gratuïts, però hi ha altres serveis de facturació i tributació que es poden contractar a banda, sempre amb preu amb descompte de persona sòcia.  

  Etiquetes: Serveis COPC , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC