La Societat Catalana del Rorschach i Mètodes Projectius ofereix cursos amb un 20% de descompte per a persones col·legiades

09-11-2021   |  Barcelona

La Societat compta a diferents propostes formatives mitjançant professorat autoritzat per impartir formació en Rorschach.

La Societat Catalana de Rorschach i Mètodes Projectius, fundada l’any 1986, es va constituir a partir de la Delegación para Cataluña y Baleares de la Sociedad Española de Rorschach y Métodos Proyectivos, que va funcionar des de 1975. És una societat científica sense afany de lucre, dedicada a promoure l’ús, la investigació i la docència en l’àmbit del Psicodiagnòstic i, de manera especial, dels Mètodes Projectius i del Test de Rorschach.

Està integrada per un grup de professionals que, en el camp del psicodiagnòstic clínic, l’ensenyament i els recursos humans a l’empresa, utilitzen aquestes eines. És membre de la International Rorschach Society i de la Sociedad Española del Rorschach y Métodos Proyectivos, autoritza alguns dels seus membres per a exercir la docència del Rorschach segons el Sistema Comprehensiu de J.Exner.

Totes es persones col·legiades compten amb un 20% de descompte en els cursos als que poden accedir omplint el formulari de la pàgina de contacte.

Cursos actuals:

Per més informació: www.rorschach.cat.

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC