La Delegació Territorial de Tarragona i l'Ajuntament de Reus organitzen la V Jornada Salut i Emocions sota el títol "La calaixera de l'autoestima"

10-11-2021   |  Tarragona

La jornada es celebrarà el proper 16 de novembre de 9.30 a 14 h i es podrà seguir en format presencial, al Teatre Bartrina de Reus, i en format online.

La Delegació Territorial de Tarragona i l'Ajuntament de Reus organitzen la V Jornada Salut i Emocions sota el títol "La calaixera de l'autoestima". L'esdeveniment torna un any més centrant-se en el concepte de l'autoestima entesa com un procés personal que requereix d'eines i reforç per percebre'ns amb amor i que és quelcom que construïm al llarg de la vida.
 
La jornada es celebrarà el proper 16 de novembre de 9.30 a 14 h i es podrà seguir gratuïtament en format presencial, al Teatre Bartina de Reus, o bé en format virtual. En cas que vulgueu assistir presencialment a l'acte, podeu realitzar les inscripcions a través d'aquest enllaç. Si, per contra, voleu seguir-lo en streaming heu d'inscriure-us a la jornada en format virtual prement aquest altre enllaç
 
Per anar fent boca, us compartim alguns dels i les professionals que hi participaran com a ponents

  • Gentzane Carbajo Areitiobiritxinaga - La nostra calaixera
  •  Oscar Asorey Martínez - El procés de construcció de l’autoestima
  •  Neus Domènech Barrera - Eines i recursos per treballar l'autoestima
  •  Jaume Martí Mora - L'autoestima en el món de l'esport

Us hi esperem!

  Etiquetes: Tarragona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC