Torna el XIII Concurs de postals nadalenques de la Delegació Territorial de Tarragona amb novetats i més premis

10-11-2021   |  Tarragona

Les obres guanyadores s'utilitzaran per confeccionar la felicitació de Nadal de la Delegació Territorial de Tarragona del COPC i el termini màxim per presentar-s'hi és el dia 9 de desembre.

La Delegació Territorial de Tarragona convoca un any més el XlII Concurs de postals de Nadal, gràcies al qual dissenyarà la seva felicitació de Nadal.

Fins ara el concurs era obert a dos grans categories; l'una, per a nens i nenes de fins a 13 anys familiars de col·legiats i col·legiades i, l'altra, per a alumnes de centres d'educació especial de la demarcació de Tarragona sense límit d'edat. Aquest any, com a novetat, s'han creat un total de 5 categories que es divideixen de la següent manera:

  • Categoria 1: Fills, filles o altres familiars dels col·legiats o col·legiades de fins a 6 anys.
  • Categoria 2: Fills, filles o altres familiars dels col·legiats o col·legiades de 7 a 10 anys.
  • Categoria 3: Fills, filles o altres familiars dels col·legiats o col·legiades d’11 a 13 anys.
  • Categoria 4: Fills, filles o altres familiars dels col·legiats o col·legiades de 14 a 18 anys.
  • Categoria 5: Sense límit d’edat, alumnes de Centres escolars d’Educació Especial de la Demarcació de Tarragona.

La principal novetat és que s'amplia la participació a concursants de 14 fins a 18 anys familiars de col·legiats i col·legiades. A més, els i les participants d'aquesta nova categoria hauran de presentar, per primer cop en la història del concurs, una postal en format audiovisual que inclogui imatge i so de temàtica nadalenca.

L'ampliació de les categories implica, també, un augment en els premis; ara hi haurà 5 targetes regal de 100 € per adquirir material escolar, un per cada categoria.

Les persones concursants poden presentar les seves obres fins el dijous 9 de desembre de 2021. Les bases de la convocatòria, que cal seguir fil per randa, són en aquest enllaç al document adjunt a la notícia.

A la tradicional trobada Nadalenca de la delegació, que es celebrarà el dia 13 de desembre, es comunicaran els guanyadors o guanyadores i se'n farà l'entrega de premis.
 
Esperem les vostres creacions!
 
 
  Etiquetes: Tarragona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC