El Cicle de sortides professionals de la psicologia tancarà l’any amb dues ponències el mes de desembre

17-11-2021   |  Barcelona

Tanquem el cicle de la mà de les seccions de Psicologia de les Dones, Gèneres i Diversitats, l'1 de desembre, i Psicologia de l’Esport, el dia 16 del mateix mes.

El Departament de Desenvolupament Professional del COPC, en col·laboració amb el Departament de Formació, va engegar a principis del 2021 el Cicle de sortides professionals de la Psicologia, un projecte que pretén donar a conèixer les diferents sortides professionals de la psicologia a través de l’experiència dels experts i expertes que formen part de les seccions professionals del COPC.

Aquest cicle s’ha estructurat en un total de 12 sessions, d’hora i mitja de durada cadascuna, en què s’exposen les competències específiques de cada sortida professional, els àmbits d’actuació, els reptes de futur i els estudis o regulacions específiques de referència.

Durant proper mes de desembre hi ha previstes les darreres dues sessions, que seran les que tanquin el cicle. Concretament, dimecres 1 de desembre es durà a terme la xerrada de psicologia de les dones, gèneres i diversitats (pots inscriure-t'hi prement aquest enllaç) i dijous 16 de desembre hi ha prevista la de psicologia de l’esport (inscriu-t'hi aquí).

Et recordem que el cicle es gratuït per a tothom i que també està obert a estudiants. Davant qualsevol dubte, pots contactar amb el Departament de Desenvolupament professional del COPC escrivint a ocupacio@copc.cat

T'hi esperem!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC