El 10 de desembre t’espera la II Jornada temàtica del COPC de la Delegació Territorial de Lleida Una aproximació a l’abús sexual infantil. La veu dels testimonis

22-11-2021   |  Lleida

Organitzada per la DT de Lleida i la Comissió de Cultura del COPC programa una taula rodona i un teatrefòrum amb l’obra Serà el nostre secret.

La Delegació Territorial de Lleida i la Comissió de Cultura del COPC organitzen la II Jornada temàtica del COPC de la Delegació Territorial de Lleida Una aproximació a l’abús sexual infantil. La veu dels testimonis. La jornada tindrà lloc el proper 10 de desembre, a partir de les 8.30, al CaixaForum de Lleida, a l’av. Blondel, 3.

L’esdeveniment vol reflexionar sobre el fenomen de l’abús sexual infantil, la implicació en l’atenció i l’impacte del trauma. Objectius més concrets són sensibilitzar i donar visibilitat a la realitat de l’abús sexual infantil, de la mà de professionals i la veu dels testimonis; reflexionar i debatre sobre l’atenció de la xarxa psicosocial, sanitària, educativa i judicial; i finalment, conèixer testimonis reals a través de l’obra de teatre documental “Serà el nostre secret”.

El programa de la jornada comença a les 9.00 h amb la benvinguda i presentació de la Jornada, que donarà pas a la una taula rodona amb Vanessa Pera, directora assitencial en salut mental infantil i juvenil de Sant Joan de Déu terres de Lleida, Teresa Vallmanya, pediatra de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, i Oriana Novau, psicoanalista i psicòloga a la Fundació Vicky Bernadet.

Posteriorment, la companyia de teatre de la Planeta representarà Serà el nostre secret, una obra de teatre amb textos íntegres de testimonis de víctimes d’abusos infantils, després de la qual es farà un col·loqui amb què clourà la jornada.

Totes les persones interessades poden inscriure’s i consultar el programa de l’esdeveniment en aquest enllaç a l’apartat de formació del web del COPC.

La Delegació Territorial de Lleida i la Comissió de Cultura espera la màxima assistència de col·legiats i col·legiades.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC