S’obre el termini per sol·licitar el reconeixement dels 25 anys de col·legiació no consecutius complerts l’any 2020 i 2021

23-11-2021   |  Barcelona

El termini per enviar les sol·licituds finalitza divendres 24 de desembre.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya commemora les trajectòries professionals de les persones que porten col·legiades 25 anys o més, ja sigui de manera consecutiva o no consecutiva. Per manifestar-ho, un any més i si la normativa vigent ho permet, el COPC tornarà a organitzar l’acte del Patró de la psicologia després que l’any 2021 no s’hagués pogut celebrar. Aquesta edició de l’acte, doncs serà més especial que mai, i hi convidarà les persones que compleixen els 25 anys de col·legiació l’any 2020 i les de 2021.

L’acte, concebut per escenificar el reconeixement i agraïment a tots els professionals vinculats al Col·legi durant 25 anys es convocarà oficialment més endavant, però abans s’obre un termini per sol·licitar el reconeixement dels 25 anys de col·legiació no consecutiva.

Per qüestions tècniques, el COPC no pot obtenir la informació relativa a les persones col·legiades que porten més de 25 anys de vinculació no consecutiva al Col·legi i, per aquest motiu, el COPC demana la vostra col·laboració de les persones que es troben en aquesta situació.

El procediment seguirà els següents passos: en primer lloc, totes les persones col·legiades que van complir 25 anys o més de col·legiació no consecutiva al llarg de 2020 i 2021, han d’adreçar per escrit la seva sol·licitud de reconeixement de 25 anys de col·legiació no consecutiva al correu electrònic secdeganat@copc.cat. El termini per enviar les sol·licituds s’estén de 24 de novembre a 24 de desembre.

Internament, es validarà la sol·licitud i la Junta de Govern del COPC aprovarà el reconeixement dels anys de pertinença al COPC de la persona. Posteriorment, es comunicarà a totes les persones sol·licitants el resultat i se’ls convidarà a la celebració de l’acte del Patró o Festa de la Psicologia a la delegació territorial corresponent.

D’altra banda, les persones col·legiades que fan 25 anys de col·legiació consecutius al llarg de 2020 i del 2021 no han de realitzar cap tràmit, i seran convidades a l’acte quan es convoqui.

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC