El COPC convoca la Junta General Ordinària de col·legiats i col·legiades el 15 de desembre

25-11-2021   |  Barcelona

La sessió es durà a terme en format telemàtic i serà imprescindible inscripció prèvia.

La Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) ha acordat convocar una Junta General Ordinària (JGO) 2021 el proper 15 de desembre a les 18:00 h en primer convocatòria i a les 18:30 h en segona.

Els col·legiats i col·legiades poden consultar -a partir del dia 30 de novembre de 2021 completa, però des d'avui disponible- tota la documentació que es presentarà a aprovació durant la Junta en aquesta pàgina privada: recordeu que, per entrar-hi, el web us demanarà que hi inicieu sessió escrivint el número de col·legiació i clau d’accés.

En la mateixa pàgina privada podreu consultar també l'ordre del dia i el reglament, així com els manuals explicatius per a  participar en la Junta General i usar l'entorn de votació virtual.

Un cop més, la Junta General es durà a terme telemàticament i les votacions, per tant, també es realitzaran telemàticament. 

Així doncs, el procediment per inscriure’s, assistir, participar i votar a la Junta General Extraordinària serà el següent:

  1. Inscriure’s a la Junta. Les persones col·legiades que així ho desitgin poden confirmar l’assistència a la Junta General en aquest enllaç que estarà actiu fins al dia 14 de desembre a les 22 h. Serà imprescindible inscriure’s a través d’aquest enllaç per poder participar a la Junta, ja que és necessari conèixer prèviament el nombre de participants per tal de dimensionar la plataforma de participació i enviar a cadascú la seva clau d’accés per poder votar.
  2. Accedir a la plataforma Zoom, que permetrà seguir la Junta en directe.
  3. Accedir a la plataforma de votació e-Comitia, amb el DNI i el codi que aquesta plataforma enviarà per email i SMS el mateix dia de celebració de la junta.

Des d'ara i fins al dia 15 de desembre, un equip del COPC estarà a la vostra disposició per resoldre els dubtes que us puguin sorgir per participar a la Junta General Extraordinària que, com fins ara, tindrà lloc amb totes les garanties de seguretat i identificació de les persones votants.

 

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC