Dia Internacional de la Lluita contra els Trastorns de la Conducta Alimentària: com poden les famílies ajudar a prevenir-los?

30-11-2021   |  Barcelona

10 consells del Grup de Treball de Trastorns de la conducta alimentària i tractament psicològic de l'obesitat del COPC.

Els Trastorns de la Conducta Alimentària (TCA) són un problema que no para d’augmentar a Catalunya, sobretot entre adolescents, tal com demostra el fet que l'Associació contra l'Anorèxia i la Bulímia (ACAB) hagi passat d’atendre 2.000 casos el 2019 a 5.000 el 2021, o que les noies que volen aprimar-se hagin passat del 32% al 47% (del 15% al 21% en nois).

En el Dia Internacional de la Lluita contra els TCA, el Grup de Treball de TCA i tractament psicològic de l'obesitat del COPC vol recordar l’important paper de les famílies a l’hora de prevenir aquests trastorns, i ha volgut publicar un vídeo amb algunes claus senzilles però efectives que esperem que ajudin a fer que moltes famílies amb adolescents no hagin de lluitar mai contra aquest problema.

I pels col·legiats i col·legiades del COPC, l’equip encarregat de la biblioteca ha preparat una selecció amb els 11 títols més rellevants que podeu llegir sobre el tema, gratis i online.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC