El COPC obre una nova convocatòria de supervisors i supervisores

02-12-2021   |  Freepik.com   |  Barcelona

La borsa de treball publica una nova convocatòria per ampliar la cartera de supervisores i supervisors d’orientació cognitiuvoconductual i sistèmica.

Des del COPC i la Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia, en col·laboració amb els departaments de Seccions i de Desenvolupament Professional, es va impulsar aquest 2021 el projecte de supervisió per a casos clínics. El nou servei ja disposa d’un equip de supervisores i supervisors de diferents zones geogràfiques, i diferentes línies de treball que inclouen l’orientació psicoanalítica, l’orientació cognitivoconductual i la sistèmica.

En aquests moments el COPC vol ampliar la cartera de supervisors i supervisores d’orientació cognitivoconductual i de sistèmica. Tots els psicòlegs i psicòlogues interessats a participar en el procés de selecció poden accedir a la borsa de treball del COPC per veure els requisits necessaris i gestionar la seva inscripció a l’oferta: cliqueu a borsa de treball del COPC.

Les persones col·legiades que tinguin menys de 5 anys de col·legiació i siguin membres de la secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia, poden sol·licitar el servei de supervisió a la coordinadora de Seccions, emplenant el següent formulari: Sol·licitud del servei de supervisió clínica. Una vegada emplenat el formulari, es contactarà amb cada professional per donar més informació del funcionament i del preu institucional que té el servei.

Les persones interessades que no formin part de la Secció i que estiguin interessades a formar-ne part, s’hi poden inscriure directament des de la pàgina de la Secció al web del COPC, prèvia identificació com a persona col·legiada.

Per a professionals que tenen més de 5 anys de col·legiació i cerquin una supervisió clínica, la llista de supervisors i supervisores és disponible a través del directori professional: només cal contactar directament amb la persona escollida per sol·licitar el servei, a un preu que es pactarà entre supervisor o supervisora i persona col·legiada. Per obtenir la relació de professionals que poden fer la supervisió a psicòlegs i psicòlogues amb més de 5 anys d’experiència cal escollir l’opció del desplegable d’Acreditacions del cercador del Directori professional del COPC.

Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb el Departament de Desenvolupament Professional a través del correu ocupacio@copc.cat.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC