La Secció de Psicologia Coaching commemora el seu desè aniversari organitzant un congrés internacional de psicologia coaching

02-12-2021   |  Barcelona

El '12th International Congress of Coaching Psychology-Spain 2022' tindrà lloc el 19 i 20 de maig de 2022. Reserva’t les dates!

 

La Secció de Psicologia Coaching es va incorporar a l’organigrama del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya l’any 2012 i, per tant, complirà el desè aniversari l’any 2022. Per celebrar els seus primers 10 anys, la Secció de Psicologia Coaching organitza el 12th International Congress of Coaching Psychology-Spain 2022 (Virtual), mostra de la capacitat de la Secció de proposar-se objectius la més elevada entitat. El Congrés serà un dels principals esdeveniments de l'any del COPC, tindrà lloc en el marc de la International Society for Coaching Psychology (ISCP)  i se celebrarà en línia, cosa que facilitarà la participació i seguiment internacional.

Dijous 19 i divendres 20 de maig de 2022, el 12th International Congress of Coaching Psychology-Spain 2022 (Virtual) “Psicologia Coaching per a l’adaptació de les organitzacions i les persones als canvis en els pròxims 10 anys” desenvoluparà un programa de ponències amb, entre molts d'altres, els següents actius:

  • Focalització sobre la praxi i la recerca de la psicologia coaching
  • Participació d’una vintena de ponents de procedència nacional i internacional, de reconegut prestigi, tots psicòlegs i psicòlogues coaches.
  • Oportunitat de presentar pòsters, i fins i tot de guanyar un premi!
  • Traducció simultània: castellà-anglès i anglès-castellà

Properament es presentarà el programa desenvolupat i tota la resta d’informació de l'esdeveniment , però de moment reserva't les dates, en horari de matí i de tarda, i segueix les properes notícies de la Secció de Psicologia Coaching.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC