Salut obre la vacunació amb tercera dosi al personal de centres sanitaris i sociosanitaris

09-12-2021   |  Barcelona

Els psicòlegs i psicòlogues sanitaris o que desenvolupen tasques assistencials presencials fora del SISCAT i que s’hi van inscriure en primera fase podran programar cita durant els propers dies.

El Departament de Salut ha comunicat que la remesa de missatges SMS dirigida al personal sanitari fora del SISCAT s’està iniciant. Els i les professionals col·legiats que es trobin als censos de la primera i segona dosi de vacunació rebran el missatge SMS i podran programar la seva cita a la pàgina web https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/.

Segons les informacions rebudes de Salut, aquests SMS començaran a sortir durant el dia d’avui i continuaran arribant al llarg dels propers dies. Un cop sol·licitada la cita, el o la professional podrà anar al punt assignat amb l’SMS i un document acreditatiu (carnet col·legial) que permeti identificar-lo com a professional sanitari.

Pels professionals que no rebin el missatge SMS, en els propers dies, Salut està ultimant un procediment perquè els i les professionals que així ho desitgin puguin vacunar-se tant als centres d’atenció primària com als punts de vacunació poblacional sense cita.

Aquest procediment es du a terme seguint les recomanacions publicades pel Ministeri de Sanitat que recullen l’ampliació de la vacunació de tercera dosis a persones de:

  • 60-69 anys
  • Personal de centres sanitaris i sociosanitaris
  • Persones residents en centres diferents dels de gent gran
  • Que hagin rebut la pauta completa 6 mesos abans (si són vacunes de ARNm) o 3 mesos abans (si són vacunes de Adenovirus).

Tanmateix, es remarca la importància de recordar que el principal criteri de priorització és l’edat.

Des del COPC es continuaran actualitzant les últimes informacions en relació amb la tercera dosi en els canals habituals.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC