El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya presenta un nou web per facilitar els tràmits telemàtics a col·legiats i col·legiades

14-12-2021   |  Barcelona

El nou web, que es preveu sigui públic durant les pròximes setmanes, serà més intuïtiu, més usable, més clar i presentarà la informació més ordenada i llegible. 

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya renovarà el web per oferir als seus col·legiats i col·legiades tots els avantatges que proporcionen noves eines telemàtiques que poden fer més fàcil, intuïtiva i senzilla tota l'operativa que les persones col·legiades realitzen a través dels seus dispositius informàtics.

 

Gràcies al nou web, els psicòlegs i psicòlegs col·legiats tindran a l’abast tota la informació més clara, més ben ordenada i jerarquitzada, de manera que la informació cercada serà més fàcilment localitzable.

D’altra banda, una vegada seleccionat el tràmit, la gestió serà molt més senzilla i intuïtiva que amb el web actual. Un tercer avantatge és que la nova tecnologia permetrà augmentar la qualitat i el valor d’alguns serveis, com per exemple el directori professional, que tindrà una nova funcionalitat per oferir el conjunt de professionals més adients per a cada demanda.

Els col·legiats i col·legiades fa més de 5 anys recordaran que l’any 2017 el COPC va renovar el web, cosa que va possibilitar una àrea de col·legiat o col·legiada que va permetre que les persones col·legiades poguessin fer tots els tràmits del Col·legi telemàtics, de forma autònoma i sense haver-se de desplaçar a les instal·lacions del COPC. Ara, només 5 anys més tard, les tecnologies han evolucionat i han millorat prou els processos com per justificar un nou canvi que faci més fàcil totes les gestions a les persones col·legiades. A més, el nou programari utilitzat és de codi obert, flexible, adaptable i d’implementació mundial, cosa que abarateix els costos de manteniment i desenvolupament de necessitats futures.

És important remarcar també que aquest canvi de web corporatiu forma part d’un projecte global d’actualització del programari de gestió del COPC on la part visible per a les persones col·legiades; actualització que ha de permetre,en definitiva, treballar amb més eficiència i donar un millor servei.

Es preveu que la implementació i migració a la nova plataforma es realitzi durant les properes setmanes, fet que pot afectar de manera puntual a algunes gestions i serveis que es vehiculen habitualment pel web corporatiu. Per aquesta raó, des del COPC informarem pels canals informatius habituals, i amb suficient antelació, del calendari definitiu previst i les possibles afectacions.

El COPC espera que ben aviat les persones col·legiades pugueu gaudiu d’un nou web més usable i que us doni una millor experiència. 

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC