La trobada Nadalenca estreny lligams entre els col·legiats i col·legiades de la Delegació Territorial

15-12-2021   |  Tarragona

Durant l'acte es van lliurar els premis dels Concurs de postals nadalenques i els de la III edició de l'Ull de la Psicologia.

La Trobada Nadalenca de la Delegació Territorial, que va tenir lloc el passat 13 de desembre, va reunir col·legiats i col·legiades de la demarcació. L'escaleta de l'acte començava amb dos lliuraments de premis, el del XIII Concurs de postals nadalenques i el del III Concurs de Fotografia "L'Ull de la Psicologia" , seguits d'una breu intervenció de la presidenta de la Delegació, una actuació d'un monologuista i un sopar còctel.
 
L'acte va iniciar-se amb l'entrega dels premis del XIII Concurs de postals nadalenques. De manera extraordinària, de la primera categoria hi va haver 2 guanyadors. Les postals guanyadores es poden veure en imatge adjunta a la notícia i a la vídeofelicitació nadalenca d'enguany de la Delegació:
 
Categoria 1: Fill, filles o altres familiars dels col·legiats o col·legiades de fins a 6 anys.
  • Eric Teruel - 5 anys
  • Abril Bartolomé - 5 anys
Categoria 2: Fill, filles o altres familiars dels col·legiats o col·legiades de 7 a 10 anys.
  • Clàudia Nasarre - 9 anys
Categoria 3: Fill, filles o altres familiars dels col·legiats o col·legiades d’11 a 13 anys.
  • Maria Nasarre - 12 anys
Categoria 5: Sense límit d’edat, alumnes de Centres escolars d’Educació Especial de la Demarcació de Tarragona.
  • Carla - Ona - Gemma - Kiko de l'Escola Muntanyeta

Tot seguit es va fer l'entrega dels premis del III Concurs de Fotografia "L'Ull de la Psicologia", en el qual es van repartir un total de 950€ en premis entre les tres fotografies guradonades. Tota la informació de l'edició de 2021 de l'Ull de la Psicologia la podeu consultar en aquest enllaç a la notícia.
 
A continuació, la Eva Llatser, presidenta de la Delegació, va fer un petit parlament dirigit a col·legiats i col·legiades i es va donar pas a Fernando Garcia, un monologuista que va fer riure i divertir tot el públic assitent. Per acabar, es va fer un sopar tipus còctel i amb l'entreteniment d'un "PixelMatón", amb el qual tothom qui ho va desitjar es va poder fer un munt de fotografies i prendre-les cap a casa. En resum, un acte que serà llargament recordat.
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC