Busques un mentor o mentora a que et pugui guiar en el desenvolupament de la teva carrera i competències professionals? 

16-12-2021   |  Barcelona

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya posa en marxa la tercera edició del projecte Atenea Mentoring 

Després dels resultats de la segona convocatòria anual que finalitza aquest any, en la qual s’han realitzat amb èxit 17 processos de mentoria, el COPC i la Secció de Psicologia de les Organitzacions i el Treball segueix apostant per la continuïtat del projecte i arrenca la seva tercera edició en 2022. 

El COPC, a través del projecte Atenea Mentoring , ofereix als psicòlegs i psicòlogues col·legiats que inicien la seva carrera professional (mentée) la possibilitat de realitzar un procés de mentoratge, posant-los en contacte amb un psicòleg o psicòloga col·legiat amb llarga trajectòria professional (mentor), amb l’objectiu de desenvolupar i guiar la seva carrera professional a mig/llarg termini. 

Els nous processos de mentoratge s’iniciaran durant el primer trimestre de l’any 2022. Tindran una duració de 5 hores amb el mentor o mentora assignat, repartides en 4 sessions. El programa disposa de places limitades i serà totalment gratuït per a totes les persones col·legiades i precol·legiades del COPC que hi participin.

Els col·legiats i col·legiades que vulguin rebre un procés de mentoratge no han de superar els 5 anys de col·legiació ni d’experiència professional. També podran participar els precol·legiats i precol·legiades interessats o els graduats recentment sense cap experiència prèvia, així com els que es troben en situació d’atur i/o tenen la quota especial del COPC. 

L'equip d'experts i expertes del projecte d'Atenea Mentoring realitzarà una sessió informativa en modalitat en línia el pròxim dia 25 de gener de 2022, en horari de 18 a 19 h, dirigida a totes les persones interessades que vulguin rebre aquest procés de mentoratge. Si hi estàs interessat o interessada, emplena el següent formulari amb la finalitat de donar a conèixer les teves àrees d’interès, valorar la teva idoneïtat en el programa i confirmar l’assistència a la sessió informativa

Per tal de cobrir aquest servei, el COPC busca noves persones col·laboradores com a mentors. Si vols presentar la teva candidatura  has de complir els següents requisits: 

  • Estar col·legiat o col·legiada al COPC i estar al corrent del pagament de les quotes col·legials. 
  • No estar complint cap sanció col·legial, ni cap altra que comporti inhabilitació professional o per càrrec públic.
  • Disposar de l'acreditació d'expertesa del COPC (en l'àmbit corresponent).
  • Trobar-se en actiu o en una situació de prejubilació o jubilació. 

Pots enviar la teva candidatura a través de la  borsa de treball del COPC. Tens temps per fer-ho fins el proper 16 de gener de 2022.

Per a més informació del programa, podeu contactar amb el Departament de desenvolupament professional a través d' ateneamentoring@copc.cat. 

 

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC