L’àrea privada del web corporatiu del COPC patirà una afectació en el servei entre el 30 de desembre i l’11 de gener i no serà possible realitzar tràmits o modificar dades personals

23-12-2021   |  Barcelona

Es recomana a tots els usuaris i usuàries preveure i realitzar les gestions necessàries abans d'aquesta data.

Tal com es va anunciar recentment, el COPC renovarà el web per oferir als seus col·legiats i col·legiades tots els avantatges que proporcionen noves eines telemàtiques i que poden fer més fàcil, intuïtiva i senzilla l’experiència de consulta d’informació i la gestió de tràmits.

A causa d’aquesta actualització serà necessari realitzar una migració de dades i durant aquest procés es veuran afectades algunes de les gestions que es poden fer habitualment a través del web del Col·legi.

El període previst per aquesta gestió és des del dia 30 de desembre a les 12h a les 00:00 h del dia 11 de gener. Per aquest motiu, i per tal de minimitzar l’impacte d‘aquesta afectació en el serveis, es recomana a les persones col·legiades valorar les possibles necessitats i realitzar les gestions necessàries abans d'aquesta data.

Durant aquest període l’àrea privada de cada persona col·legiada es limitarà a un espai de consulta i descàrrega de documents però no serà possible realitzar tràmits online o modificar dades.

En aquest document, es poden consultar les afectacions específiques així com el contacte en cas de dubtes o necessitat d’una gestió urgent.

Així doncs, recordem la importància de realitzar qualsevol tràmit o modificació de dades abans del 30 de desembre.

No obstant això, l’equip d’atenció del Col·legi estarà disponible en els canals habituals per resoldre possibles dubtes o realitzar gestions urgents.

Des del COPC esperem reprendre l’activitat habitual a partir del dia 11 de gener, moment en què ja serà visible i funcional el nou espai corporatiu (web del COPC) així com l’espai de gestió privat de cada usuari o usuària.

 

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC