La formació contínua de millor qualitat per a psicòlegs i psicòlogues al programa d’activitats formatives del COPC

29-12-2021   |  Barcelona

La revista de les formacions del COPC de gener a març de 2022, ja disponible al teu mòbil, ordinador o tauleta.

Comença un nou any, i amb el nou any arriba el programa d’activitats formatives del COPC. Com és tradicional, amb desenes d’activitats dissenyades per i per a psicòlegs i psicòlogues, per facilitar la formació contínua que exigeix la professió, per aprofundir el coneixement sobre camps i àmbits de la psicologia, per actualitzar coneixements, per ampliar les eines d’anàlisi.

Una vegada més, el Departament de Formació del COPC i les seccions del COPC han treballat intensament per tal d’oferir activitats de qualitat, d’alt valor afegit i oferir-les en modalitat a distància, que els col·legiats i col·legiades poden seguir amb més facilitat i comoditat. L’èxit de les formacions a distància del COPC és rotund, i un trimestre més cal mantenir les mesures de contenció de l’expansió de la COVID-19.

D'altra banda, certes activitats -no totes- també ofereixen l’opció de seguir-les presencialment. En aquest cas, en les activitats de modalitat híbrida (presencial i en línia), cal d’escollir entre la inscripció a la modalitat presencial o a la modalitat en línia, cosa que determina com se seguirà el dia de l’activitat.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya espera que les formacions que desenvolupa el Programa d’activitats formatives del COPC de gener a març de 2022 siguin del vostre interès.
 

D’altra banda, si vols consultar només les activitats del teu àmbit professional o d’interès, fes clic a l’enllaç corresponent. 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC