El servei de Biblioteca del COPC quedarà aturat a partir del 20 de gener a causa del trasllat del web del COPC

14-01-2022   |  Barcelona

El préstec es reprendrà durant la setmana del 24 de gener, i ja entrarà en vigor la nova modalitat de copagament per al préstec de tests psicològics.

A partir de dijous 20 de gener, a les 17 h, els serveis de la Biblioteca quedaran interromputs temporalment a causa d’un canvi del sistema informàtic de gestió del fons i del préstec dels materials de la biblioteca.

No obstant això, el personal de la biblioteca estarà disponible per atendre els col·legiats i col·legiades en totes les tasques que es poden mantenir malgrat les tasques de migració de sistema informàtic. Es podran atendre, doncs:

  • Les reserves rebudes fins a 20 de gener a les 17 h
  • Les correccions informàtiques de fulls de respostes comprats amb anterioritat al dia 20 de gener
  • Les devolucions presencials de documents, en horari de dimarts i dijous, de 9 a 14 h i de 14.30 a 18 h

Durant la setmana del 24 de gener, un cop realitzada l’adequació al sistema informàtic, la biblioteca reprendrà els seus serveis, entre els quals el servei de préstec de tests psicològics, en la nova modalitat de copagament que es va comunicar en aquesta notícia el passat 16 de desembre. Rellegeix-ne el text per refrescar les novetats que començaran a aplicar-se. Recorda, tanmateix, que es podrà sol·licitar en consulta el manual dels tests per tal de poder-los conèixer de forma gratuïta, però sense cap classe de material complementari com quaderns de preguntes o fulls de respostes. 

Tan aviat com s’hagin efectuat les tasques necessàries per actualitzar el sistema informàtic i es puguin restablir els serveis de la biblioteca es publicarà puntualment una notícia per informar-ne. A partir del 25 de gener, estigueu atents al web del COPC!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC