L’àrea privada del web del COPC patirà una afectació en el servei a partir del dia 20 de gener a les 17 h a causa del procés de migració de dades del nou web corporatiu

18-01-2022   |  Barcelona

Durant el procés d’actualització del nou espai, amb una durada prevista de no més d’una setmana, no serà possible realitzar tràmits o modificar dades personals.

Tal com es va anunciar recentment, el COPC renovarà el web per oferir a les persones col·legiades i als diferents usuaris tots els avantatges que proporcionen les noves eines telemàtiques i que poden fer més fàcil, intuïtiva i senzilla l’experiència de consulta d’informació i la gestió de tràmits.

Així doncs, per dur a terme aquesta actualització és necessari realitzar una migració de les dades i durant aquest procés es veuran afectades algunes de les gestions que es poden fer habitualment a través del web del Col·legi.

Durant aquest període l’àrea privada de cada persona col·legiada es limitarà a un espai de consulta i descàrrega de documents però no serà possible realitzar tràmits online o modificar dades.

En aquest document, es poden consultar les afectacions específiques així com el contacte en cas de dubtes o necessitat d’una gestió urgent.

El procés de migració de dades i actualització del  nou espai corporatiu s’iniciarà el dijous dia 20 de gener a les 17 h, moment a partir del qual no serà possible realitzar tràmits o modificar dades personals.

La durada prevista per a la realització d’aquesta gestió és de no més d’una setmana. Així mateix, i tan aviat com sigui possible, totes les persones col·legiades i usuàries del web COPC rebran indicacions via correu electrònic per accedir al nou espai corporatiu (web del COPC), així com a l’espai de gestió privat, i reprendre l’activitat habitual.

Des del COPC esperem reprendre l’activitat habitual ben aviat; no obstant això, l’equip d’atenció del Col·legi estarà disponible en els canals habituals per resoldre possibles dubtes o realitzar gestions urgents en cas de necessitat.

 

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC