Dia Europeu de la Mediació: cap a una cultura de pau

20-01-2022   |  Barcelona

El COPC entrevista a l'experta Cristina Martínez de la Secció ARC, publica una infografia amb les avantatges de la mediació i presenta un recull bibliogràfic i dues formacions per informar-se a fons.

El Centre de Mediació de Catalunya (CMC) defineix la mediació com "un mètode que afavoreix una gestió constructiva del conflicte, i un intent d’apropar les parts d’una controvèrsia, amb l’ajuda d’un tercer imparcial i neutral, la persona mediadora, que facilita un restabliment de la comunicació, amb l'objectiu d'apropar posicions i aconseguir acords satisfactoris per a totes les parts".
 
Amb motiu del 21 de gener, Dia Europeu de la Mediació, i de la Setmana de la Mediació, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha preparat diferents materials per conèixer la seva situació actual i els seus avantatges davant la via judicial, intentar preveure la seva tendència i aprofundir en el coneixement de la matèria.
 
 
 

Entrevista a Cristina Martínez, vicepresidenta de la Secció ARC

Parlem amb la psicòloga i mediadora sobre el present i el futur del sector, la relació de la psicologia de la mediació amb altres professions com el dret, i la seva aportació a la societat per tal de canviar l'actual cultura de la judicialització pel diàleg i la cultura de pau.
 
 
 
 
 

Infografia: 5 motius per escollir la mediació i no la via judicial

S'estalvien temps i diners, no hi ha "perdedors"... Trobareu els 5 motius de pes i la comparació amb els contenciosos a la infografia ja disponible:

 

 

Bibliografia

Per últim, l'equip de la biblioteca del COPC ha triat i posa a la vostra disposició els 11 títols més interessants sobre el tema, de consulta online gratuita per totes les persones col·legiades.
 
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC