La Comissió de Cultura i la Sala Flyhard programen un col·loqui sobre 'La família (im)possible'

24-01-2022   |  Barcelona

Diumenge 6 de febrer, a la Biblioteca Sagrada Família, amb la participació de Jaume Descarrega. Paral·lelament, les persones col·legiades tenen descompte per a les funcions a la Sala Flyhard.

El proper 6 de febrer, a les 12 h i a la Biblioteca Sagrada Família, la Sala Flyhard programa un col·loqui amb la col·laboració de la Comissió de Cultura del COPC basat en l'obra La família (im)possible. Jaume Descarrega -vocal de la Junta de Govern del COPC i referent de la Comissió de Cultura-, Carol López i Ian Bermúdez entaularan un col·loqui amb el públic assistent sobre el procés de creació de l'obra, com s'ha abordat el fet de reflectir la incorporació d'una persona trans en una família heterocis i fins on arriben els límits de l'humor? La durada del col·loqui es preveu d’una hora, amb un aforament màxim de 100 persones. Cal remarcar que no es representarà l'obra,  i que les persones col·legiades interessades a haver-la vist abans de'anar al col·loqui, poden aprofitar el descompte en el preu per veure-la prèviament a la Sala Flyhard.

Totes les persones interessades a assitir al col·loqui s’han de presentar directament a l’hora indicada, a la la Biblioteca Sagrada Família a les 12 h, perquè no s’ha habilitat la possibilitat de reserva prèvia. Les persones col·legiades que vulguin veure La família (im)possible a la Sala Flyhard poden comprar l'entrada amb descompte per a les funcions al teatre, a només 15 euros. El màxim d’entrades que es poden comprar són 2 per persona col·legiada, i només cal que comprin l’entrada a través de la taquilla en línia del teatre a través d’aquest enllaç i que posin el codi COPCAT a l'hora de comprar les entrades.

Gaudiu del teatre de la Sala Flyhard, del descompte en les entrades i dels col·loquis de la Comissió de Cultura!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC