Teatrefòrum a Tarragona amb la Comissió de Cultura i L’abraçada dels cucs de la companyia Cactus Teatre

24-01-2022   |  Tarragona

El 28 de gener, a la Sala Trono, us espera una comèdia delirant que parla obertament sobre el suïcidi.

L’abraçada dels cucs és una obra sobre la mort convertida en un cant a la vida en el darrer treball de l’actriu i dramaturga Paula Llorens, que protagonitza l’obra al costat de Sergio Caballero, director de l’espectacle i un dels actors i directors més coneguts del País Valencià. L’abraçada dels cucs és una història d’amistat poc corrent, una comèdia que ens explica com els llaços afectius poden sorgir en les situacions més inesperades i absurdes. L’obra es programa els dies 28 i 29 de gener a la Sala Trono de Tarragona, amb descompte per a col·legiats i col·legiades.

La sessió del dia 28, però, és especial perquè en finalitzar l’obra es durà a terme un col·loqui entre la companyia, el públic i Jaume Descarrega, vocal de la Junta de Govern i coordinador de la Comissió de Cultura del COPC. Públic de Tarragona, aprofita l’ocasió i acudeix a la Sala Trono! Només et cal comprar les entrades en aquest en aquest enllaç a la taquilla en línia i aplicar la promoció Col·legi de Psicologia amb el codi COPC22TRONO.

Gaudiu del teatre, de la psicologia i de la suma perfecta, els teatrefòrums, i amb descompte gràcies a la Comissió de Cultura del COPC!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC