Et recordem que, a causa de la migració de dades al nou web del COPC, canvia temporalment la forma d'inscriure's a les activitats formatives

27-01-2022   |  Barcelona

Es podran consultar les activitats mitjançant el PAF i el web actual (actiu durant la migració de dades). Per a inscriure’t en una activitat formativa, envia un correu electrònic a formacio@copc.cat.

El COPC segueix immers en la migració de dades per oferir-te, aviat, un nou web; més modern, fàcil i intuïtiu. Et recordem que, mentre duri la migració, la forma d'inscriure's a les activitats formatives del Col·legi varia respecte com es fa habitualment. 
 
En primer lloc, cal saber que el web actual segueix actiu durant la migració de dades i, per tant, podeu consultar les activitats formatives del primer semestre de 2022 com fins ara. També les podeu consultar a través d'aquest enllaç al Programa d'Activitats Formatives (PAF).  Ara bé, exepcionalment durant aquests dies, en cas de voler inscriure's en alguna activitat hauràs d'enviar un correu electrònic al Departament de Formació (formacio@copc.cat) del COPC indicant:
 
  • Nom i cognoms
  • Número de col·legiació 
  • Nom de l'activitat formativa

S'acceptaran les inscripcions en rigorós ordre de sol·licitud i fins que s'esgotin les places. Durant el període de migració, es podrà accedir a l’espai “Les meves inscripcions” per a descarregar els certificats formatius o documentació dels cursos als quals s’hagi assistit.
 
Finalitzat aquest termini, podràs realitzar les teves inscripcions directament a través del nou web del COPC.
  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC