2a. Edició - Curs: Mindfulness i Compassió per la gestió emocional a la vida quotidiana i a la consulta (FORMACIÓ ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: CURS
Àrea: Interna
Referència: CR21002455
Abordarem el concepte i la pràctica del Mindfulness i la Compassió. A través d’introduir les bases que sustenten els beneficis de la seva pràctica, portarem a terme diferents exercicis per experimentar-ho en primera persona. També veurem com introduir al dia a dia pràctiques senzilles per la gestió emocional en diferents entorns (personal/professional) i a la consulta.
  • Què és i què no és el Mindfulness?
  • Què és i què no és la Compassió?
  • El Triangle de la Consciència: adonar-se’n és el primer pas
  • Pràctiques per explorar
  • Diferents suports que podem fer servir
  • Els tres Sistemes Emocionals de Paul Gilbert
  • La Auto Compassió i el Diagrama de Kristin Neff
  • El treball amb Visualitzacions
  • Com crear condicions internes de confiança i segureta

Durant les sessions s’alternaran moments per definir el marc teòric, moments per realitzar les pràctiques i moments per compartir amb el grup.
 Objectius Generals: Aportar una visió general del benefici d’introduir l’Atenció plena (Mindfulness) i la Compassió tant al dia a dia de les persones com al treball de la consulta.

Objectius Específics: Aportar nocions teòriques sobre el Mindfulness i la Compassió. Realitzar pràctiques per portar els conceptes a la vivència. Facilitar eines per practicar i portar a terme al dia a dia.

Inés Fernández Barnosell

Inés Fernández Barnosell

Psicòloga especialista en Mindfulness i Compassió. Formada per la Mindfulness Association a UK, Instructora pels Programes MBLC i CBLC (Mindfulness and Compassion Based Living Course). Formada en Mindfulness a l’entorn laboral (Enlightened Enterprise) a Escòcia per la Mindfulness Association UK. Formada en Teràpia Gestalt a l’Escola Gestalt de Catalunya, en PNL (Richard Bandler), Psicoteràpia i Aprenentatge Assistit amb Equins (Model EAGALA).Des del 2007 dirigeix el Màster en Intervenció Terapèutica Assistida amb Cavalls de la Fundació Innovació i Formació de la Uiversitat de Girona.Fundadora de Sine Grow on es recull un abordatge del desenvolupament humà basat en la neurociència, en l'atenció plena i l'aprenentatge de la gestió emocinonal i relacional per promoure el benestar emocional i la salut mental.Imparteix els Programes oficials MBLC i CBLC de Mindfulness i Compassió i els aplica a la Psicoteràpia per la promoció i desenvolupament de recursos interns en la gestió de l'ansietat, l'estrés, la gestió emocional, l'autocontrol i l'equilibri de l'estat d'ànim. Ha treballat tant en l’àmbit de l’empresa, en Consultoria de RRHH, Executive Search i Management Audit, com en el desenvolupament de Programes Terapèutics i Formatius. Tant a nivell individual com de grup i en diferents àmbits i col·lectius: consulta privada en atenció a adults, famílies i parelles, empresa privada, Escoles i Programes d’Educació Emocional i Programes per persones amb NEE. Fundadora de Sine Grow on es recull un abordatge del desenvolupament humà basat en la neurociència, en l'atenció plena i l'aprenentatge de la gestió emocinonal i relacional per promoure el benestar emocional i la salut mental.
Ens plau oferir-vos la 2a. edició. La primera es va dur a terme durant el confinament amb molt bona acollida per part dels assistents.
Data d'inici 05-11-2021
Data de fi 06-11-2021
Data d'inici de la inscripció 02-06-2021, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 02-11-2021, 14:00:00
Preu Col·legiat/a COPC: 30,00 €
Estudiants de grau de Psicologia: 24,00 €
No col·legiat/a: 54,00 €
Precol·legiats/es: 24,00 €
Col·legiats/ades amb bonificació especial per atur: 24,00 €
Idioma Català
Modalitat En línia
Estat Obert
Departament responsable Delegació de Girona
Formació necessària
 
Durada 6 hores
Sessions
Sessió 1 05-11-2021, 16:30 - 19:30
FORMACIÓ ONLINE
Sessió 2 06-11-2021, 10:00 - 13:00
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC