Taula Rodona: Afrontar les pèrdues i el dol en els centres educatius, ampliem perspectiva entre docents/psicòlegs (FORMACIÓ ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: TAULA RODONA
Àrea: Interna
Referència: CR21002503
Les pèrdues formen part de la vida i ja des de molt petits les nenes i nens poden viure situacions a on hauran de fer servir els seus recursos per poder integrar-les de forma adaptativa. Sent l'escola un dels entorns essencials d'aprenentatge creiem que pot ser adient tenir un intercanvi d'experiències a l'hora d'aprendre a afrontar les pèrdues i elaborar els processos de dol, en les diferents etapes evolutives, així com preparar als Centres educatius, tant de forma preventiva com a pal·liativa. Tanmateix treballar en la necessària col·laboració entre docents i psicòlegs a l'hora de detectar dols complicats i per tant prevenir en salut.
Aconseguir la necessària col·laboració entre docents i psicòlegs en l'afrontament de les pèrdues i la detecció de dols complicats.
Àngels Miret

Àngels Miret

Mestra Psicopedagoga Formació en el model integratiu relacional. Institut IPIR Cursos de Postgrau: - Intervenció psicològica en crisis i emergències , El dol i les ferides emocionals. Fundació UDG Altres cursos, tallers i jornades sobre dol i pèrdues organitzats per diferents entitats.Des del 2007 dona suport a centres educatius, famílies i altres professionals en l'acompanyament al dol. Ha estat formadora de l'Equip ICE-UdG de Competències Personals (2008-2018). Membre del Grup de treball T’acompanyem ICE-UDG. Membre del Grup d'Especial Interès (GEI) "Les pèrdues, la mort i el dol en el context educatiu" de la Facultat d'Educació de la Universitat Ramon Llull - Blanquerna. - És docent en formacions de postgrau de la UDG, IPIR, Espai BES. Col·labora amb diferents institucions i entitats,xerrades, tallers amb famílies. Co-autora i tutora del curs Acompanyar infants i adolescents en les pérdues i el dol .Autora del llibre" El centre educatiu de dol. Guia per afrontar la mort, el dol i les pèrdues en els centres educatius" (Tarannà, 2016. Edició en castellà, 2020).
Aurora Plana

Aurora Plana

Psicòloga.Màster en Psicologia Clínica i de la Salut. Postgrau en psicoteràpia dorientació psicoanalítica infantojuvenil. Formació en processos de dol i pèrdues.Consulta privada en Murales Integral i coordinadora de la Unitat de dol i pèrdues, ubicada en el mateix centre. Consulta privada en el Centre Psicoterapèutic, Espai Jonc. Ci.laboradora/docent en formació de dol i pèrdues i tallers de memòria i gestió emocional.
Chelo Bosch

Chelo Bosch

Psicòloga especialista en dol i formadora en dol. Creadora unitat dol a Tarragona. Creació i docent a FURV de curs dol. Formadora en dol per a docents. Coordinadora GT Dol i pèrdues a Tarragona del COPC.
Esther Ferré

Esther Ferré

Ciències de l'Educació Universitat Rovira i Virgili. Processos d'acompanyament del morir i de la mort Fundació Domo Barcelona. Orientadora escolar, Psicopedagoga EAP (Equips Assessorament Psicopedagògic), Formadora Departament Educació. Formació de Formadors al CRP Tarragonès (Centre Recursos Pedagògics). Coordinació cursos sobre el dol al CRP del Tarragonès.
 
Data d'inici 26-10-2021
Data de fi 26-10-2021
Data d'inici de la inscripció 14-06-2021, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 22-10-2021, 09:00:00
Modalitat En línia
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 1,5 hores
Sessions
Sessió 1 26-10-2021, 19:30 - 21:00
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC