4ª Sessió del II FORO SPOT 2021: Conferència: Una digitalització en un marc neoliberal és possible? (FORMACIÓ ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: CICLE DE CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR21002511

La pandèmia econòmica va arribar a principis del nou segle, en 2002 i 2010 amb el model neoliberal triomfant en els 80, que a partir de llavors desvia el seu objectiu social tot esquerdant els fonaments de l'estat del benestar, i obrint la pitjor bretxa de la desigualtat coneguda des de la 2ªguerra mundial (Pikety). Amb la pandèmia el neoliberalisme té els dies comptats, tal com indica des de la seva càtedra d'economia Santiago Becerra. Segons aquesta previsió, en quina mesura és possible una digitalització que no quedi influenciada per aquest sistema econòmic obsolet, que sabem que, en 20 anys passarà ser gairebé absolutament substituït pels nous models econòmics, lliures de neoliberalisme, que circulen ja per l'espectre empresarial. Per a això, el primer que haurem de tenir en compte és; que entenem per digitalització sostenible per a una econòmica del bé comú?. En aquesta conferència es tractaran els següents apartats:

  1. Un projecte de digitalització seria compatible amb qualsevol model econòmic?
  2. Un projecte de digitalització es planteja des de la sostenibilitat ?
  3. Ha de ser diferent una digitalització aplicada a un model clàssic o a un diferent (exemple EBC)
  4. Pot el model neoliberal gravar un projecte de digitalització i deixar-lo captiu davant un canvi de model.

--------

Properes sessions del "Cicle: Sessions temàtiques: II FORO SPOT 2021: Impacte de la digitalització en els recursos humans":

  • 5ª Sessió del II FORO SPOT 2021: Conferència: DO palanca de valor facilitadora en el gap digital? (29/11/2021). Enllaç
  • 6ª Sessió del II FORO SPOT 2021: “Taula rodona: La digitalització aplicada a la formació i al creixement de les persones a les organitzacions” i posterior “Conferència de tancament. Societat i transformació digital: nous desafiaments”. (13/12/21) Enllaç    
Aquesta sessió s'inclou dins del Cicle: Sessions temàtiques: II FORO SPOT 2021: Impacte de la digitalització en els recursos humans

Aquesta II Edició del Fòrum pretén ser un punt de trobada de tots els professionals de l'àmbit de la gestió i direcció de persones en les organitzacions, per compartir experiències, coneixements i tendències  sobre l’impacte de la Digitalització en els Recursos Humans. S’exposaran experiències pràctiques de digitalització desenvolupades en el marc dels grups de treball de la Secció d’SPOT.

Amb tot això es vol fomentar, d'una banda, l'actualització en la nostra professió i, per altra, promoure un debat i reflexió envers als nous reptes a les que s´enfronta la nostre professió a resultes de la digitalització.

Els objectiu concrets d'aquesta sessió són:

Objectius Generals: Reflexionar sobre la influència del model econòmic en una implementació digital sostenible.

Objectius Específics: Reconèixer què entenem per digitalització sostenible per a una economia del bé comú

Ricard Cayuela

Ricard Cayuela

Psicòleg. Especialista; Psicòleg General Sanitari, Acreditat Psicòleg-Coach, (Col·legi de Psicologia de Catalunya) Certificat Psicòleg especialista en Treball i Organitzacions. Euro Psy (WOP europeu). Màster en Desenvolupament Organitzacional, per IGR. Estudis humanístics (Itinerari Econòmic), per la UAO (O Abad Oliva). Currículum professional. Director de Staff Consultants (Presa de decisions). Pràctica professional en consultoria estratègica de marques Psicologia Econòmica. Gerent de Nexe Col·lectiu de professionals per a la Salut. Analista prospectiu de tendències i continguts. Docent Universitats, Escoles de negocis. Associacions i col·legis professionals (EAE-Institut Sant Carles- Emi- Aedemo-*COPC) Consultor UOC (Universitat Oberta de Catalunya).2004-2009. Vicedegà de la Junta de Govern del COPC, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, (2010 –2018) President de la Comissió d'Ètica i Deontologia. (2000-2004), i Coordinador del GT de Psicologia i salut Econòmica en l'actualitat.
Aquesta formació s'impartirà en la modalitat de seminari web.
 
L’assistent haurà de tenir a la seva disposició un ordinador amb sortida de so, micròfon i connexió a internet.
Data d'inici 15-11-2021
Data de fi 15-11-2021
Data d'inici de la inscripció 18-06-2021, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 11-11-2021, 17:00:00
Idioma Castellà
Modalitat En línia
Estat Obert
Departament responsable Seu de Barcelona
Formació necessària
 
Durada 1.5 hores
Sessions
Sessió 1 15-11-2021, 19:00 - 20:30
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC