5ª Sessió del II FORO SPOT 2021: Conferència: DO palanca de valor facilitadora en el gap digital? (FORMACIÓ ONLINE)

Termini finalitzat
Categoria del curs: CICLE DE CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR21002512

Sens dubte les TIC ofereixen molts avantatges. La situació de pandèmia en la que encara estem immersos ha evidenciat que les TIC permeten realitzar noves activitats. Però per altra banda, també s'han evidenciat les desigualtats i dificultats per a moltes empreses per assumir tot el que es deriva d'aquesta nova situació, i a la qual hauran de fer front.

I és en aquest moment, que des del DO es podrà visualitzar quines ajudes poden tenir les empreses, amb independència de les seves dimensions.

--------

Properes sessions del "Cicle: Sessions temàtiques: II FORO SPOT 2021: Impacte de la digitalització en els recursos humans":

  • 6ª Sessió del II FORO SPOT 2021: “Taula rodona: La digitalització aplicada a la formació i al creixement de les persones a les organitzacions” i posterior “Conferència de tancament. Societat i transformació digital: nous desafiaments”. (13/12/21) Enllaç    
Aquesta sessió s'inclou dins del Cicle: Sessions temàtiques: II FORO SPOT 2021: Impacte de la digitalització en els recursos humans

Aquesta II Edició del Fòrum pretén ser un punt de trobada de tots els professionals de l'àmbit de la gestió i direcció de persones en les organitzacions, per compartir experiències, coneixements i tendències  sobre l’impacte de la Digitalització en els Recursos Humans. S’exposaran experiències pràctiques de digitalització desenvolupades en el marc dels grups de treball de la Secció d’SPOT.

Amb tot això es vol fomentar, d'una banda, l'actualització en la nostra professió i, per altra, promoure un debat i reflexió envers als nous reptes a les que s´enfronta la nostre professió a resultes de la digitalització.

Els objectiu concrets d'aquesta sessió són:

Objectius Generals: Disposar d'una visió global de com el DO pot ser palanca de valor i facilitador de la a Bretxa Digital.

Objectius Específics:

  • Sensibilitzar als participants del nou escenari de la digitalització.
  • Reflexionar sobre el valor de transformar les empreses tradicionals en empreses digitals capaces d'adaptar-se a nous paradigmes.
Francesc Beltri

Francesc Beltri

Llicenciat en Psicologia. MBA per la UPC. Postgrau en Desenvolupament Organitzacional per GR Institute. Especialista acreditat en Coaching Relacional. Coach certificat per la International Coach Federation. Format en consultoria de DO. Experiència docent en diverses escoles de negocis i universitats.
Aquesta formació s'impartirà en la modalitat de seminari web.
 
L’assistent haurà de tenir a la seva disposició un ordinador amb sortida de so, micròfon i connexió a internet.
Data d'inici 29-11-2021
Data de fi 29-11-2021
Data d'inici de la inscripció 18-06-2021, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 26-11-2021, 18:00:00
Idioma Castellà
Modalitat En línia
Estat Obert
Departament responsable Seu de Barcelona
Formació necessària
 
Durada 1.5 hores
Sessions
Sessió 1 29-11-2021, 19:00 - 20:30
FORMACIÓ ONLINE

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC